Denizli Merkezefendi Başkan Adayı Doğan Yeni Mahalle'liyi Dinledi

SİYASET 09.02.2019 - 18:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Merkezefendi Başkan Adayı Doğan Yeni Mahalle'liyi Dinledi

Denizli Merkezefendi Belediyesi Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun yaşadığı Yeni Mahalle sakinleri ve esnafı, 2014 seçimlerinde kendilerine verilen kapalı yüzme havuzu,  park ve bahçe sözlerini yerine getirmediğini söyleyip Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan’a dert yandı.     CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan hangi mahalleye gitse, kime dokunsa bin ah, bin dert işitiyor. Verilen sözlerin tutulmaması, kapılarının 5 yıldır çalınmamasından şikayet eden vatandaşlar en çok da ilgisizlikten yakınıyor.   Seçim çalışmalarını sokak sokak dolaşarak, ilçe sakinlerine tek tek ulaşarak sürdüren Şeniz Doğan, bugün Yeni Mahalle’de vatandaşlarla görüştü, Karahasanlı Pazarı’nda esnafın derdini dinledi. Yeni Mahalle mevcut belediye başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun yaşadığı yer. Bu nedenle diğer mahallelere göre farklı bir özelliğe sahip. Ama gel gör ki mahalle sakinleri kendilerine verilen sözlerin tutulmamasından şikayetçi.   MAHALLESİ BİLE DERT YANDI Bir kahvehanede mahalle sakinleriyle bir araya gelen, daha sonra esnafı gezen Şeniz Doğan, ilgiyle karşılandı. Yeni Mahalle’ninbağrına bastığı Doğan kendi mahallesine bile verdiği sözleri tutmamasından dolayı Muhammet Subaşıoğlu’nu şikayet etti. Mahalleliye göre 2014 Seçimlerinde verilen kapalı yüzme havuzu, park ve bahçe sözleri yerine getirilmedi.       PAZAR ESNAFININ SORUNLARI ORTADA Gün içinde Kahasanlı Pazaryerini de gezen Şeniz Doğan, esnafın diğer Pazar esnaflarına benzer şikayetleriyle karşılaştı. Merkezfendi Belediyesi’ne yüksek kira verdiklerinden ve elektrik ücretini ödemekte zorlandıklarından şikayet eden Pazar esnafı, çatılarının olmamasının da ayrı bir sorun teşkil ettiğini söyledi.   ONLAR UNUTUR SEÇMEN UNUTMAZ Doğan, vatandaşların ciddi boyutta sıkıntı içinde olduğunu gözlemlediklerini belirtti. Verdiği sözleri yerine getiremeyen bir yönetim anlayışının, ikinci bir dönem için halktan oy istemeye hakları olmadığını belirten Doğan, “Onlar verdikleri sözleri unutmuş olabilirler ama Merkezefendi seçmeni bu vefasızlığı unutmaz” diye konuştu. Doğan verdikleri tüm sözleri tutacaklarının altını çizerken, pazaryerlerinin çatısına güneş enerji panelleri yaptırarak Pazar esnafına ücretsiz elektrik tesis edeceklerinin altını çizdi.      

Denizli Merkezefendi Belediyesi Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun yaşadığı Yeni Mahalle sakinleri ve esnafı, 2014 seçimlerinde kendilerine verilen kapalı yüzme havuzu,  park ve bahçe sözlerini yerine getirmediğini söyleyip Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan’a dert yandı.

 

 

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan hangi mahalleye gitse, kime dokunsa bin ah, bin dert işitiyor. Verilen sözlerin tutulmaması, kapılarının 5 yıldır çalınmamasından şikayet eden vatandaşlar en çok da ilgisizlikten yakınıyor.

 

Seçim çalışmalarını sokak sokak dolaşarak, ilçe sakinlerine tek tek ulaşarak sürdüren Şeniz Doğan, bugün Yeni Mahalle’de vatandaşlarla görüştü, Karahasanlı Pazarı’nda esnafın derdini dinledi.

Yeni Mahalle mevcut belediye başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun yaşadığı yer. Bu nedenle diğer mahallelere göre farklı bir özelliğe sahip. Ama gel gör ki mahalle sakinleri kendilerine verilen sözlerin tutulmamasından şikayetçi.

 

MAHALLESİ BİLE DERT YANDI

Bir kahvehanede mahalle sakinleriyle bir araya gelen, daha sonra esnafı gezen Şeniz Doğan, ilgiyle karşılandı. Yeni Mahalle’ninbağrına bastığı Doğan kendi mahallesine bile verdiği sözleri tutmamasından dolayı Muhammet Subaşıoğlu’nu şikayet etti. Mahalleliye göre 2014 Seçimlerinde verilen kapalı yüzme havuzu, park ve bahçe sözleri yerine getirilmedi.

 

 

 

PAZAR ESNAFININ SORUNLARI ORTADA

Gün içinde Kahasanlı Pazaryerini de gezen Şeniz Doğan, esnafın diğer Pazar esnaflarına benzer şikayetleriyle karşılaştı. Merkezfendi Belediyesi’ne yüksek kira verdiklerinden ve elektrik ücretini ödemekte zorlandıklarından şikayet eden Pazar esnafı, çatılarının olmamasının da ayrı bir sorun teşkil ettiğini söyledi.

 

ONLAR UNUTUR SEÇMEN UNUTMAZ

Doğan, vatandaşların ciddi boyutta sıkıntı içinde olduğunu gözlemlediklerini belirtti. Verdiği sözleri yerine getiremeyen bir yönetim anlayışının, ikinci bir dönem için halktan oy istemeye hakları olmadığını belirten Doğan, “Onlar verdikleri sözleri unutmuş olabilirler ama Merkezefendi seçmeni bu vefasızlığı unutmaz” diye konuştu. Doğan verdikleri tüm sözleri tutacaklarının altını çizerken, pazaryerlerinin çatısına güneş enerji panelleri yaptırarak Pazar esnafına ücretsiz elektrik tesis edeceklerinin altını çizdi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.