Denizli Merkezefendi Başkanı'ndan Anneler Günü'nü kutladı

DENİZLİ 11.05.2019 - 17:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Merkezefendi Başkanı'ndan Anneler Günü'nü kutladı

Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, ‘Anneler Günü’ vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Doğan, “Kocaman yüreklerine dünyaları sığdıran, evlatlarına her daim kol kanat geren annelerimize duyduğumuz saygı ve sevgi ne biter ne de tükenir. Annelerimizin gününü, en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.     Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan yayımladığı kutlama mesajında, “Dünyanın en naif, en masum ve en temiz duygusu hiç şüphesiz ki anneliktir. Sevginin, vefanın ve sabrın sembolüdür annelerimiz. Kocaman yüreklerine dünyaları sığdıran, evlatlarına her daim kol kanat geren annelerimize duyduğumuz saygı ve sevgi ne biter ne de tükenir. Bizleri karşılıksız büyüten ve seven annelerimiz, evlatlarının tek bir saç teline zarar gelmesin diye her türlü zorluğa ve acıya katlanır. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ‘Kadınlarımızın genel görev ve çalışmalarda paylarına düşen işlerden başka, en önemli, en hayırlı, en faziletli bir ödevleri de iyi anne olmalarıdır’ diyerek anneliğin önemine vurgu yapmıştır.Gelişmiş bir toplumun en önemli göstergesi kadına verilen değer, kadının bulunduğu konumdur. Bu duygu ve düşünceler ile tüm annelerimizin anlamlı gününü en içten dileklerimle kutluyor, mutlu bir yaşam diliyorum” dedi.

Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, ‘Anneler Günü’ vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Doğan, “Kocaman yüreklerine dünyaları sığdıran, evlatlarına her daim kol kanat geren annelerimize duyduğumuz saygı ve sevgi ne biter ne de tükenir. Annelerimizin gününü, en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

 

 

Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan yayımladığı kutlama mesajında, “Dünyanın en naif, en masum ve en temiz duygusu hiç şüphesiz ki anneliktir. Sevginin, vefanın ve sabrın sembolüdür annelerimiz. Kocaman yüreklerine dünyaları sığdıran, evlatlarına her daim kol kanat geren annelerimize duyduğumuz saygı ve sevgi ne biter ne de tükenir. Bizleri karşılıksız büyüten ve seven annelerimiz, evlatlarının tek bir saç teline zarar gelmesin diye her türlü zorluğa ve acıya katlanır. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ‘Kadınlarımızın genel görev ve çalışmalarda paylarına düşen işlerden başka, en önemli, en hayırlı, en faziletli bir ödevleri de iyi anne olmalarıdır’ diyerek anneliğin önemine vurgu yapmıştır.Gelişmiş bir toplumun en önemli göstergesi kadına verilen değer, kadının bulunduğu konumdur. Bu duygu ve düşünceler ile tüm annelerimizin anlamlı gününü en içten dileklerimle kutluyor, mutlu bir yaşam diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.