Denizli Merkezefendi Belediyesi'nden öğrencilere burs imkanı

DENİZLİ 09.07.2019 - 15:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Merkezefendi Belediyesi'nden öğrencilere burs imkanı

Denizli Merkezefendi Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısı’nın ikinci oturumu gerçekleştirildi.   Denizli Merkezefendi mecliste, ilçe sınırları içerisinde ortaöğretim, lise ve dengi devlet okullarında eğitim-öğretim gören 4 bin öğrenciye burs imkanı sağlama önerisi oy birliği ile kabul edildi. Böylelikle, geçtiğimiz yıl 3 bin öğrenciye sağlanan burs imkanı, bu yıl 4 bin öğrenciye yükseltildi. 2019-2020 eğitim-öğretim yılında 4 bin öğrenciye aylık 100 TL burs verilecek. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “4 bin öğrencimize aylık 100’er TL öğrenim yardımımız devam edecek. Bu anlamda komisyona giren arkadaşlarıma, sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.   Gerçekleştirilecek burs yardımının tüm detayları önümüzdeki günlerde Merkezefendi Belediyesi resmi internet sitesi http://www.merkezefendi.bel.tr/ ‘den yayınlanacak.

Denizli Merkezefendi Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısı’nın ikinci oturumu gerçekleştirildi.

 

Denizli Merkezefendi mecliste, ilçe sınırları içerisinde ortaöğretim, lise ve dengi devlet okullarında eğitim-öğretim gören 4 bin öğrenciye burs imkanı sağlama önerisi oy birliği ile kabul edildi. Böylelikle, geçtiğimiz yıl 3 bin öğrenciye sağlanan burs imkanı, bu yıl 4 bin öğrenciye yükseltildi. 2019-2020 eğitim-öğretim yılında 4 bin öğrenciye aylık 100 TL burs verilecek. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “4 bin öğrencimize aylık 100’er TL öğrenim yardımımız devam edecek. Bu anlamda komisyona giren arkadaşlarıma, sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Gerçekleştirilecek burs yardımının tüm detayları önümüzdeki günlerde Merkezefendi Belediyesi resmi internet sitesi http://www.merkezefendi.bel.tr/ ‘den yayınlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.