Denizli Merkezefendi'de Bir Dükkanda Yangın Çıktı

ASAYİŞ 29.12.2018 - 12:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Merkezefendi'de Bir Dükkanda Yangın Çıktı

Denizli Merkezefendi İlçesi Sümer Mahallesi 3.Sanayi Sitesinde gece geç saatlerde meydana gelen olayda herhangi bir can kaybı yaşanmadı.   Edinilen bilgiye göre; Denizli Merkezefendi İlçesi Sümer Mahallesi 3. Sanayi Sitesi’nde gece geç saatlerde meydana geldi. Hurda araç ve otomobil 2.el parçaları satan bir dükkânda henüz nedeni bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Kısa süre içerisinde alevler tüm dükkanı sararken, yangını gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen Kayalık, Gümüşler, Akkale ve Bahçelievler Şubesi itfaiye ekipleri, yangını uzun uğraşlar sonucu kontrol altına almayı başardı.Yangında dükkanda belli kısımlar kullanılamaz hale geldi ve orada bulunan 3 araç alevlere teslim olurken diğer 3 araç ise hasar gördü. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.    

Denizli Merkezefendi İlçesi Sümer Mahallesi 3.Sanayi Sitesinde gece geç saatlerde meydana gelen olayda herhangi bir can kaybı yaşanmadı.

 

Edinilen bilgiye göre; Denizli Merkezefendi İlçesi Sümer Mahallesi 3. Sanayi Sitesi’nde gece geç saatlerde meydana geldi. Hurda araç ve otomobil 2.el parçaları satan bir dükkânda henüz nedeni bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Kısa süre içerisinde alevler tüm dükkanı sararken, yangını gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen Kayalık, Gümüşler, Akkale ve Bahçelievler Şubesi itfaiye ekipleri, yangını uzun uğraşlar sonucu kontrol altına almayı başardı.Yangında dükkanda belli kısımlar kullanılamaz hale geldi ve orada bulunan 3 araç alevlere teslim olurken diğer 3 araç ise hasar gördü.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.