Denizli Merkezefendi’de Bodrum Katında Bulundu

ASAYİŞ 03.03.2017 - 17:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Merkezefendi’de Bodrum Katında Bulundu

Denizli Merkezefendi ilçesinde meydana gelen olayda Apartmanın bodrumuna inen kişi hayatını kaybetti

Olay bugün saat, 17:00 sularında Değirmenönü mahallesi 1476 sokakta meydana geldi. Oturduğu apartmanın bodrum katına inen İbrahim Deniz (47) İddia ya göre sigara içmek için bodrum katına indi. 2 çocuk babası olan İbrahim Deniz indiği bodrumda sebebi henüz kesinleşmemiş şekilde hayatını kaybetti. Apartmandakiler tarafından fark edilen olay polis ve sağlık ekiplerine haber verildi.   Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri , olay yeri incelemesinin ardından Deniz'in cansız bedeni  Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.   Henüz ölüm nedeni kesinleşmeyen İbrahim Deniz otopsisinin ardından maktülün ölüm nedeni belli olacak.   Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Denizli Merkezefendi ilçesinde meydana gelen olayda Apartmanın bodrumuna inen kişi hayatını kaybetti

Olay bugün saat, 17:00 sularında Değirmenönü mahallesi 1476 sokakta meydana geldi. Oturduğu apartmanın bodrum katına inen İbrahim Deniz (47) İddia ya göre sigara içmek için bodrum katına indi. 2 çocuk babası olan İbrahim Deniz indiği bodrumda sebebi henüz kesinleşmemiş şekilde hayatını kaybetti. Apartmandakiler tarafından fark edilen olay polis ve sağlık ekiplerine haber verildi.

 

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri , olay yeri incelemesinin ardından Deniz'in cansız bedeni  Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.

 

Henüz ölüm nedeni kesinleşmeyen İbrahim Deniz otopsisinin ardından maktülün ölüm nedeni belli olacak.

 

Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.