Denizli Merkezefendi'de bulunan masaj salonları konusu meclisten geçti

DENİZLİ 03.08.2019 - 14:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Merkezefendi'de bulunan masaj salonları konusu meclisten geçti

Denizli Merkezefendi Belediyesinin dün düzenlemiş olduğu aylık meclis toplantısında, gündem maddelerinden biri olan masaj salonları ile ilgili karar çıktı. Pamukkale ilçesinde daha önce alınan karar ile birlikte Merkezefendi ilçesi sınırlarında da karar alındı.   Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şeniz Doğan'ın yazılı olarak sunduğu önerge ile Merkezefendi ilçe sınırlarında bulunan masaj salonlarının denetim altına alınması ile ilgili yazılı gündem maddesi meclise katılım sağlayan üyelerin çoğunluğu sağlanmasıyla oy birliği ile kabul edildi.   Masaj Salonları Denetim Altına Alınıyor Meclise sunulan ve kabul edilen madde ise şöyle: Merkezefendi Belediyesi sınırları içerisinde açılan ve çevredekilerin huzur ve esenliği konusunda çok fazla şikayet alınan masaj salonlarının denetim altına alınması ve ruhsatlandırılması için işyeri açma ve çalışma ruhsatı düzenlenirken onaylı mimari projede masaj salonu olmayan ve amacına uygun yapı kullanma izin belgesi alınmamış işyerlerine çalışma ruhsatı düzenlenmemesine, ruhsatı olanlarında devir işlemlerine izin verilmemesi hususuna dair karar alınmasına ilişkin karar sunuldu.

Denizli Merkezefendi Belediyesinin dün düzenlemiş olduğu aylık meclis toplantısında, gündem maddelerinden biri olan masaj salonları ile ilgili karar çıktı. Pamukkale ilçesinde daha önce alınan karar ile birlikte Merkezefendi ilçesi sınırlarında da karar alındı.

 

Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şeniz Doğan'ın yazılı olarak sunduğu önerge ile Merkezefendi ilçe sınırlarında bulunan masaj salonlarının denetim altına alınması ile ilgili yazılı gündem maddesi meclise katılım sağlayan üyelerin çoğunluğu sağlanmasıyla oy birliği ile kabul edildi.

 

Masaj Salonları Denetim Altına Alınıyor

Meclise sunulan ve kabul edilen madde ise şöyle: Merkezefendi Belediyesi sınırları içerisinde açılan ve çevredekilerin huzur ve esenliği konusunda çok fazla şikayet alınan masaj salonlarının denetim altına alınması ve ruhsatlandırılması için işyeri açma ve çalışma ruhsatı düzenlenirken onaylı mimari projede masaj salonu olmayan ve amacına uygun yapı kullanma izin belgesi alınmamış işyerlerine çalışma ruhsatı düzenlenmemesine, ruhsatı olanlarında devir işlemlerine izin verilmemesi hususuna dair karar alınmasına ilişkin karar sunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.