Denizli Merkezefendi'nde Yıl Sonu Sergisi Açıldı

DENİZLİ 12.04.2019 - 01:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Merkezefendi'nde Yıl Sonu Sergisi Açıldı

Denizli Merkezefendi Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü tarafından 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında düzenlenen kursların “Yıl Sonu Sergisi” açıldı.   Denizli Merkezefendi Belediyesi Bereketler Toplantı ve Sergi Salonunda gerçekleştirilen açılışa Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu ve eşi, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Merkezefendi İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Kılınç, okul müdürleri, öğretmenler, kursiyerler ve misafirler katıldı.   Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Halk Oyunları ekibi açılışa katılanlara ege bölgesi oyunlarından oluşan bir gösteri sundu. Program Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü kursiyerlerinden oluşan gitar ve yan flüt dinletisi, Okuma-yazma kurslarında okuma-yazma öğrenen kursiyer Hafize Hazer’in duygu düşüncelerini anlattığı konuşmasını okuması ve kursiyerlerin bağlama eşliğinde müzik dinletisi sunması ile devam etti.   İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz yaptığı konuşmasında“Denizli bir eğitim ve başarı şehridir. Her alanda kendisini ispatlamış bir şehirdir. Bizler, Denizli’de sadece eğitim öğretim alanında 1. ve 2.lik gibi dereceler için yarışmıyoruz. Bizim derdimiz her alanda güzel çalışmalara imza atmak. Bugün burada halk eğitimi müdürlüğümüzün örnek çalışmalarını canlı olarak gördünüz. Hayat Boyu Öğrenmeye katılımda Türkiye ortalaması yaklaşık 5.8 iken Denizli olarak oranımız ise 20,80’dir. Türkiye ortalamasının yaklaşık 4 katı üstündeyiz. Bu durum da bize ayrıca gurur veriyor.Bu vesileyle tüm çalışma arkadaşlarımıza, ilçe milli eğitim müdürlerimize, halk eğitim merkezi müdürlerimize, kaymakamlarımıza, belediye başkanlarımıza ve öğretmenlerimize içtenlikle teşekkür ediyorum” dedi.   Protokol konuşmalarının ardından sergi açılışı protokol üyelerince kurdele kesilerek yapıldı. Merkezefendi Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü bünyesinde açılan kurslarda yapılan ürünlerden oluşan el emeği göz nuru eserler protokol ve misafirlerden büyük beğeni topladı.   Merkezefendi Halk Eğitimi ve ASO Müdürlüğünce 2018 yılında ve 2019 yılının ilk dört ayında açılan; 1.065 genel kursa 28.365 kursiyer, 191 okuma-yazma kursuna 1.347 kursiyer ve 1.174 mesleki ve teknik kursuna 41.756 kursiyer katıldı.

Denizli Merkezefendi Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü tarafından 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında düzenlenen kursların “Yıl Sonu Sergisi” açıldı.

 

Denizli Merkezefendi Belediyesi Bereketler Toplantı ve Sergi Salonunda gerçekleştirilen açılışa Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu ve eşi, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Merkezefendi İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Kılınç, okul müdürleri, öğretmenler, kursiyerler ve misafirler katıldı.

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Halk Oyunları ekibi açılışa katılanlara ege bölgesi oyunlarından oluşan bir gösteri sundu. Program Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü kursiyerlerinden oluşan gitar ve yan flüt dinletisi, Okuma-yazma kurslarında okuma-yazma öğrenen kursiyer Hafize Hazer’in duygu düşüncelerini anlattığı konuşmasını okuması ve kursiyerlerin bağlama eşliğinde müzik dinletisi sunması ile devam etti.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz yaptığı konuşmasında“Denizli bir eğitim ve başarı şehridir. Her alanda kendisini ispatlamış bir şehirdir. Bizler, Denizli’de sadece eğitim öğretim alanında 1. ve 2.lik gibi dereceler için yarışmıyoruz. Bizim derdimiz her alanda güzel çalışmalara imza atmak. Bugün burada halk eğitimi müdürlüğümüzün örnek çalışmalarını canlı olarak gördünüz. Hayat Boyu Öğrenmeye katılımda Türkiye ortalaması yaklaşık 5.8 iken Denizli olarak oranımız ise 20,80’dir. Türkiye ortalamasının yaklaşık 4 katı üstündeyiz. Bu durum da bize ayrıca gurur veriyor.Bu vesileyle tüm çalışma arkadaşlarımıza, ilçe milli eğitim müdürlerimize, halk eğitim merkezi müdürlerimize, kaymakamlarımıza, belediye başkanlarımıza ve öğretmenlerimize içtenlikle teşekkür ediyorum” dedi.

 

Protokol konuşmalarının ardından sergi açılışı protokol üyelerince kurdele kesilerek yapıldı. Merkezefendi Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü bünyesinde açılan kurslarda yapılan ürünlerden oluşan el emeği göz nuru eserler protokol ve misafirlerden büyük beğeni topladı.

 

Merkezefendi Halk Eğitimi ve ASO Müdürlüğünce 2018 yılında ve 2019 yılının ilk dört ayında açılan; 1.065 genel kursa 28.365 kursiyer, 191 okuma-yazma kursuna 1.347 kursiyer ve 1.174 mesleki ve teknik kursuna 41.756 kursiyer katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.