Denizli MHP Adayları Ankara Yolcusu

SİYASET 23.01.2019 - 15:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli MHP Adayları Ankara Yolcusu

Denizli MHP il yönetimi ve Belediye Başkan adayları 24 Ocak Perşembe günü Ankara’da yapılacak, aday tanıtım toplantısına katılmak üzere bu gece yola çıkıyor.     MHP il Başkanı Cafer Birtürk’ün himayesinde bu gece Ankara’ya gidecek olan heyetin bir hayli kalabalık olacağını söyledi. Aday tanıtımına Türkiye genelindeki tüm adayların ve il teşkilatlarının katılacağını anlatan Birtürk, “MHP kadroları Perşembe günü Ankara’da buluşacaktır. MHP Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin bizzat katılacağı aday tanıtımı toplantısı bizim için büyük önem arzediyor. O yüzden kalabalık bir gurupla yola çıkacağız.” dedi. MHP'deki aday belirleme çalışmalarında da sona gelindi, şuana kadar 912 adayını ilan eden parti yönetimi bir iki gün içinde 40'ı ilçe olmak üzere 88 adayımızı daha açıkladı. Aday tanıtım toplantısında Partinin seçim sloganları ve seçim şarkılarının da tanıtılması bekleniyor.

Denizli MHP il yönetimi ve Belediye Başkan adayları 24 Ocak Perşembe günü Ankara’da yapılacak, aday tanıtım toplantısına katılmak üzere bu gece yola çıkıyor.

 

 

MHP il Başkanı Cafer Birtürk’ün himayesinde bu gece Ankara’ya gidecek olan heyetin bir hayli kalabalık olacağını söyledi. Aday tanıtımına Türkiye genelindeki tüm adayların ve il teşkilatlarının katılacağını anlatan Birtürk, “MHP kadroları Perşembe günü Ankara’da buluşacaktır. MHP Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin bizzat katılacağı aday tanıtımı toplantısı bizim için büyük önem arzediyor. O yüzden kalabalık bir gurupla yola çıkacağız.” dedi.

MHP'deki aday belirleme çalışmalarında da sona gelindi, şuana kadar 912 adayını ilan eden parti yönetimi bir iki gün içinde 40'ı ilçe olmak üzere 88 adayımızı daha açıkladı. Aday tanıtım toplantısında Partinin seçim sloganları ve seçim şarkılarının da tanıtılması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.