Denizli Mhp, Seçime Hazır

SİYASET 19.01.2018 - 08:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Mhp, Seçime Hazır

Milliyetçi Hareket Partisi İl yönetimi, Acıpayam ilçe teşkilatını ziyaret etti.   MHP İl Başkanı Cafer Birtürk’ün ilçelere yaptığı ziyaretler dün Acıpayam ile devam etti. MHP Acıpayam ilçe teşkilatını ziyaret eden Birtürk, çalışmalar hakkında bilgi aldı.   MHP İlçe Başkanı Günday İlhan, ilçede şu an Suriye’de yaşayan Türkmenler için ilçede devam eden yardım kampanyası hakkında bilgiler aktardı. Ve yardım tır’ının önümüzdeki hafta yola çıkacağını aktardı.   MHP ilçe Başkanı Cafer Birtürk, ilçeleri dolaşarak partililere seçimlerde yapılacak ittifak ile ilgili  bilgiler aktardı. Birtürk; “Genel Başkanımızın aldığı tüm kararların arkasındayız. Bilge liderimiz Devlet Bahçeli’nin belirttiği gibi MHP’nin ittifak sürecinde yapması gerekenleri partili arkadaşlarımızla paylaşıyoruz.  Onların görüşlerini alıyoruz. Denizli’de şu ana kadar bu karara muhalif bir tek partilimiz yok. Seçimlerde en iyi sonucu almak için çalışmalarımıza başladık.  MHP il teşkilatı ve tüm ilçe teşkilatları her türlü göreve ve seçime hazır” diye konuştu.  

Milliyetçi Hareket Partisi İl yönetimi, Acıpayam ilçe teşkilatını ziyaret etti.

 

MHP İl Başkanı Cafer Birtürk’ün ilçelere yaptığı ziyaretler dün Acıpayam ile devam etti. MHP Acıpayam ilçe teşkilatını ziyaret eden Birtürk, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

MHP İlçe Başkanı Günday İlhan, ilçede şu an Suriye’de yaşayan Türkmenler için ilçede devam eden yardım kampanyası hakkında bilgiler aktardı. Ve yardım tır’ının önümüzdeki hafta yola çıkacağını aktardı.

 

MHP ilçe Başkanı Cafer Birtürk, ilçeleri dolaşarak partililere seçimlerde yapılacak ittifak ile ilgili  bilgiler aktardı. Birtürk; “Genel Başkanımızın aldığı tüm kararların arkasındayız. Bilge liderimiz Devlet Bahçeli’nin belirttiği gibi MHP’nin ittifak sürecinde yapması gerekenleri partili arkadaşlarımızla paylaşıyoruz.  Onların görüşlerini alıyoruz. Denizli’de şu ana kadar bu karara muhalif bir tek partilimiz yok. Seçimlerde en iyi sonucu almak için çalışmalarımıza başladık.  MHP il teşkilatı ve tüm ilçe teşkilatları her türlü göreve ve seçime hazır” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.