Denizli Milletvekili Karaca'ya Ekrem İmamoğlu'ndan Ziyaret

GÜNDEM 18.04.2019 - 14:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Milletvekili Karaca'ya Ekrem İmamoğlu'ndan Ziyaret

CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Ekrem İmamoğlu’nun mazbatasını almak için Çağlayan Adliyesi’ne geldiği sırada çıkan arbedede yaralandı.   31 Mart Yerel Seçimleri ardından İstanbul’da yaşanan itirazlar ve yeniden sayımların tamamlanması ile Ekrem İmamoğlu 17 gün sonra mazbatasına kavuşabildi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu’nun Çağlayan Adliyesi’ne geldiği sırada güvenlik görevlilerinin hasmane tutumu nedeniyle yaşanan arbedede kırılan bir cam parçası Biçer Karaca'nın sol el bileğinde derin bir kesik oluşmasına sebep oldu. Hastaneye kaldırılan Gülizar Biçer Karaca ilk açıklamayı sosyal medya hesabı üzerinden yaptı. Karaca; "Sevgili hemşerilerim, İstanbul'da 17 günün sonunda, Çağlayan Adliyesi'nde Mazbatamızı aldık, Coşkulu bir kalabalığın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu'nu kucakladığı Çağlayan'da yaşanan arbedede talihsizlik sonucu sol kolumda oluşan kesi nedeniyle İstanbul'da bir hastanesde acil müdahale edildi. Hiçbir şeyin sevincimizi gölgelemesine izin vermeyeceğimizi hatırlatır, Acil Şifalar dilekleriniz için teşekkür ederim." dedi. Akşam saatlerinde ameliyata alınan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca’nın sinir ve tendonlarındaki kesiklere yapılan mikro cerrahi operasyonla 25 dikiş atıldı. Biçer Karaca’nın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.   MAZBATA SEVİNCİNİ HASTANE ODASINDA PAYLAŞTILAR 17 gün İstanbul’da demokrasi nöbeti tutan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca’nın mazbata sevinci yaşadığı talihsiz olay ile gölgelendi. Mazbata ve devir teslim törenine katılamayan Biçer Karaca’nın hastanedeki ilk ziyaretçilerinden biri de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu oldu. Gülizar Biçer Karaca ile Ekrem İmamoğlu mazbata sevinçlerini hastane odasında yaşadılar. Geçmiş olsun dileklerini ileten Ekrem İmamoğlu, Biçer Karaca’yı İstanbul Büyükşehir Belediyesi binasına özel olarak davet ederken Biçer Karaca da İmamoğlu’ndan Denizli’de seçim yenilenme kararı alınan Honaz ilçesine ziyaret sözü aldı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Ekrem İmamoğlu’nun mazbatasını almak için Çağlayan Adliyesi’ne geldiği sırada çıkan arbedede yaralandı.

 

31 Mart Yerel Seçimleri ardından İstanbul’da yaşanan itirazlar ve yeniden sayımların tamamlanması ile Ekrem İmamoğlu 17 gün sonra mazbatasına kavuşabildi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu’nun Çağlayan Adliyesi’ne geldiği sırada güvenlik görevlilerinin hasmane tutumu nedeniyle yaşanan arbedede kırılan bir cam parçası Biçer Karaca'nın sol el bileğinde derin bir kesik oluşmasına sebep oldu. Hastaneye kaldırılan Gülizar Biçer Karaca ilk açıklamayı sosyal medya hesabı üzerinden yaptı.

Karaca; "Sevgili hemşerilerim, İstanbul'da 17 günün sonunda, Çağlayan Adliyesi'nde Mazbatamızı aldık, Coşkulu bir kalabalığın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu'nu kucakladığı Çağlayan'da yaşanan arbedede talihsizlik sonucu sol kolumda oluşan kesi nedeniyle İstanbul'da bir hastanesde acil müdahale edildi.

Hiçbir şeyin sevincimizi gölgelemesine izin vermeyeceğimizi hatırlatır, Acil Şifalar dilekleriniz için teşekkür ederim." dedi.

Akşam saatlerinde ameliyata alınan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca’nın sinir ve tendonlarındaki kesiklere yapılan mikro cerrahi operasyonla 25 dikiş atıldı. Biçer Karaca’nın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

 

MAZBATA SEVİNCİNİ HASTANE ODASINDA PAYLAŞTILAR

17 gün İstanbul’da demokrasi nöbeti tutan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca’nın mazbata sevinci yaşadığı talihsiz olay ile gölgelendi. Mazbata ve devir teslim törenine katılamayan Biçer Karaca’nın hastanedeki ilk ziyaretçilerinden biri de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu oldu. Gülizar Biçer Karaca ile Ekrem İmamoğlu mazbata sevinçlerini hastane odasında yaşadılar. Geçmiş olsun dileklerini ileten Ekrem İmamoğlu, Biçer Karaca’yı İstanbul Büyükşehir Belediyesi binasına özel olarak davet ederken Biçer Karaca da İmamoğlu’ndan Denizli’de seçim yenilenme kararı alınan Honaz ilçesine ziyaret sözü aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.