Denizli Milletvekili Özkan Bayramı Babaocağında Karşıladı

GÜNDEM 28.06.2017 - 19:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Milletvekili Özkan Bayramı Babaocağında Karşıladı

AK Parti MKYK Üyesi ve Denizli Milletvekili Avukat Cahit Özkan, Ramazan Bayramı’nı babaocağında geçirdi.

AK Parti MKYK Üyesi ve Denizli Milletvekili Avukat Cahit Özkan, Ramazan Bayramı’nı babaocağında geçirdi.   Özkan, bayram süresince Denizli’nin birçok ilçesini gezerek, hemşerileriyle bayramlaştı…   BİR GÜNDE 7 İLÇEYİ GEZDİ   Yoğun mesaisine rağmen, bayramda memleketini ve hemşerilerini tercih eden Özkan, Merkezefendi İlçesinde vatandaşlarla biraraya geldi. AK Partili vekil, bayram yemeğini de hemşerileriyle birlikte yedi. Özkan daha sonra 15 Temmuz Şehitler meydanında vatandaşlarıyla biraraya geldi. AK Parti vekil, ziyaretlerine diğer ilçelerle devam etti.Av. Cahit Özkan, bir günde 7 ilçeyi gezerek Denizlilerle bayramı geçirdi. Çivril, Bekilli, Çal, Güney, Buldan, Sarayköy, Babadağ ilçelerinde mahalleleri gezen Özkan, AK Parti ilçe teşkilatlarını da ziyaret etti. Büyük bir teveccühle karşılanan Denizli Milletvekili, bayramı barış, huzur ve sağlık getirmesi temennisinde bulundu.   Görseller Aşağıdadır....
AK Parti MKYK Üyesi ve Denizli Milletvekili Avukat Cahit Özkan, Ramazan Bayramı’nı babaocağında geçirdi.

AK Parti MKYK Üyesi ve Denizli Milletvekili Avukat Cahit Özkan, Ramazan Bayramı’nı babaocağında geçirdi.

 

Özkan, bayram süresince Denizli’nin birçok ilçesini gezerek, hemşerileriyle bayramlaştı…

 

BİR GÜNDE 7 İLÇEYİ GEZDİ

 

Yoğun mesaisine rağmen, bayramda memleketini ve hemşerilerini tercih eden Özkan, Merkezefendi İlçesinde vatandaşlarla biraraya geldi. AK Partili vekil, bayram yemeğini de hemşerileriyle birlikte yedi.

Özkan daha sonra 15 Temmuz Şehitler meydanında vatandaşlarıyla biraraya geldi.

AK Parti vekil, ziyaretlerine diğer ilçelerle devam etti.Av. Cahit Özkan, bir günde 7 ilçeyi gezerek Denizlilerle bayramı geçirdi.

Çivril, Bekilli, Çal, Güney, Buldan, Sarayköy, Babadağ ilçelerinde mahalleleri gezen Özkan, AK Parti ilçe teşkilatlarını da ziyaret etti.

Büyük bir teveccühle karşılanan Denizli Milletvekili, bayramı barış, huzur ve sağlık getirmesi temennisinde bulundu.

 

Görseller Aşağıdadır....

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.