Denizli Milletvekili Tin, Başkan Erdoğan’ı ziyaret etti

GÜNDEM 22.10.2016 - 09:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Milletvekili Tin, Başkan Erdoğan’ı ziyaret etti

denizli haber / denizli 20 haber / Denizli Milletvekili Tin, Başkan Erdoğan’ı ziyaret etti

Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’ı ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu. Şahin Tin; “İlimizin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Denizli Ticaret Odamızın talepleri bizim önceliğimizdir.” dedi.   Başkanlık makamındaki ziyarette Milletvekili Şahin Tin, Erdoğan’a tebriklerini ileterek, “Denizli Ticaret Odası, önemli bir sivil toplum kuruluşu. Burada yönetim kurulu başkanı olmanız bizleri sevindirmiştir. Sizin başkanlığınızda Denizli Ticaret Odası’nın daha farklı bir vizyona kavuşacağına inanıyoruz. Allah mahcup etmesin.” şeklinde konuştu.   Şahin Tin, Türkiye’nin önemli bir süreçten geçtiğini, tüm olumsuz gelişmelere rağmen büyüme hızının devam ettiğini dile getirerek, esnaf, tacir ve sanayicinin işlerini kolaylaştırmak için gerekli olan her türlü adımı cesaretle attıklarını söyledi.  Milletvekili Şahin Tin, “İlimizin en güçlü STK’larından olan Denizli Ticaret Odamızın ticari hayata katkı verecek taleplerini ve önerilerini her zaman önceliğimiz bilerek gerekli adımları atmaktan geri durmayacağız. Dün olduğu gibi bugün de ülkemizin ve ilimizin ticari hayatını diri tutacak ve ekonomimize önemli bir kazanım sunacak her konuyu titizlikle takip etmeyi sürdüreceğiz.” diye konuştu.   Denizli Ticaret Odası’nın 16 bin üyesi bulunduğunu, bu üyelerin çoğunluğunu KOBİ’lerin oluşturduğunu belirten Şahin Tin, TBMM’de en son yapılan düzenleme olan ticari işlemlerde rehni kanunun Denizli ticaretine de olumlu yansıyacağını ifade etti.   Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan ise Milletvekili Tin’e ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederek, “Sayın Milletvekilimiz, ziyaretiniz bizlere güç vermiştir. Denizli Ticaret Odası sadece tasdik makamı olmayacak. Denizli menfaatine olan her konuda Denizli Ticaret Odası olarak yer alacağız. Odamızı bir Ar-Ge merkezi gibi çalıştırıp, ilimiz ekonomisine daha fazla katkı sağlamayı hedefliyoruz. Ayrıca yerli ve yabancı yatırımcıları Denizli’ye çekmek istiyoruz. Bu ve benzeri konularda her zaman yanımızda olacağınızı düşünmekteyiz.” dedi.
denizli haber / denizli 20 haber / Denizli Milletvekili Tin, Başkan Erdoğan’ı ziyaret etti

Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’ı ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu. Şahin Tin; “İlimizin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Denizli Ticaret Odamızın talepleri bizim önceliğimizdir.” dedi.

 

Başkanlık makamındaki ziyarette Milletvekili Şahin Tin, Erdoğan’a tebriklerini ileterek, “Denizli Ticaret Odası, önemli bir sivil toplum kuruluşu. Burada yönetim kurulu başkanı olmanız bizleri sevindirmiştir. Sizin başkanlığınızda Denizli Ticaret Odası’nın daha farklı bir vizyona kavuşacağına inanıyoruz. Allah mahcup etmesin.” şeklinde konuştu.

 

Şahin Tin, Türkiye’nin önemli bir süreçten geçtiğini, tüm olumsuz gelişmelere rağmen büyüme hızının devam ettiğini dile getirerek, esnaf, tacir ve sanayicinin işlerini kolaylaştırmak için gerekli olan her türlü adımı cesaretle attıklarını söyledi.  Milletvekili Şahin Tin, “İlimizin en güçlü STK’larından olan Denizli Ticaret Odamızın ticari hayata katkı verecek taleplerini ve önerilerini her zaman önceliğimiz bilerek gerekli adımları atmaktan geri durmayacağız. Dün olduğu gibi bugün de ülkemizin ve ilimizin ticari hayatını diri tutacak ve ekonomimize önemli bir kazanım sunacak her konuyu titizlikle takip etmeyi sürdüreceğiz.” diye konuştu.

 

Denizli Ticaret Odası’nın 16 bin üyesi bulunduğunu, bu üyelerin çoğunluğunu KOBİ’lerin oluşturduğunu belirten Şahin Tin, TBMM’de en son yapılan düzenleme olan ticari işlemlerde rehni kanunun Denizli ticaretine de olumlu yansıyacağını ifade etti.

 

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan ise Milletvekili Tin’e ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederek, “Sayın Milletvekilimiz, ziyaretiniz bizlere güç vermiştir. Denizli Ticaret Odası sadece tasdik makamı olmayacak. Denizli menfaatine olan her konuda Denizli Ticaret Odası olarak yer alacağız. Odamızı bir Ar-Ge merkezi gibi çalıştırıp, ilimiz ekonomisine daha fazla katkı sağlamayı hedefliyoruz. Ayrıca yerli ve yabancı yatırımcıları Denizli’ye çekmek istiyoruz. Bu ve benzeri konularda her zaman yanımızda olacağınızı düşünmekteyiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.