Denizli Milletvekilleri Mazbatalarını o gün alacak!

GÜNDEM 30.06.2018 - 11:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Milletvekilleri Mazbatalarını o gün alacak!

Denizli'yi Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) temsil edecek olan milletvekilleri mazbatalarını Pazartesi günü 2. Sulh Hukuk Mahkemesi İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Necla Akkuş'un odasında teslim alacak.   24 Haziran'da yapılan milletvekilliği seçimlerinde AK Parti'den Cahit Özkan, Şahin Tin, Ahmet Yıldız ve Nilgün Ök, CHP'den Gülizar Biçer Karaca, Kazım Arslan ve Haşim Teoman Sancar; İYİ Parti'den ise Yasin Öztürk milletvekili olarak TBMM’ye giden isimler olmuştu.    Denizli'yi Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) temsil edecek olan AK Parti'den Cahit Özkan, Şahin Tin, Ahmet Yıldız ve Nilgün Ök Pazartesi günü saat 11.00'da mazbatalarını alacak. CHP'den Gülizar Biçer Karaca, Kazım Arslan ve Haşim Teoman Sancar saat 10.00'da alacak. İYİ Parti Milletvekili Yasin Öztürk ise mazbatasını saat 10.30'da alacak.   Mazbatalar Adliye binası 3. kat 2. Sulh Hukuk Mahkemesi İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Necla Akkuş'un odasında teslim edilecek.

Denizli'yi Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) temsil edecek olan milletvekilleri mazbatalarını Pazartesi günü 2. Sulh Hukuk Mahkemesi İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Necla Akkuş'un odasında teslim alacak.

 

24 Haziran'da yapılan milletvekilliği seçimlerinde AK Parti'den Cahit Özkan, Şahin Tin, Ahmet Yıldız ve Nilgün Ök, CHP'den Gülizar Biçer Karaca, Kazım Arslan ve Haşim Teoman Sancar; İYİ Parti'den ise Yasin Öztürk milletvekili olarak TBMM’ye giden isimler olmuştu.

 

 Denizli'yi Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) temsil edecek olan AK Parti'den Cahit Özkan, Şahin Tin, Ahmet Yıldız ve Nilgün Ök Pazartesi günü saat 11.00'da mazbatalarını alacak. CHP'den Gülizar Biçer Karaca, Kazım Arslan ve Haşim Teoman Sancar saat 10.00'da alacak. İYİ Parti Milletvekili Yasin Öztürk ise mazbatasını saat 10.30'da alacak.

 

Mazbatalar Adliye binası 3. kat 2. Sulh Hukuk Mahkemesi İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Necla Akkuş'un odasında teslim edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.