Denizli-Muğla karayolunda kaza: 3 yaralı

DENİZLİ 17.01.2018 - 14:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli-Muğla karayolunda kaza: 3 yaralı

Denizli-Muğla karayolunun Sarıabat Mahallesi yakınlarında kar ve yoldaki buzlanma nedeniyle 2 otomobil yoldan çıkıp şarampole yuvarlandı. Kaza anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Edinilen bilgiye göre Gülçin Dinç (29) yönetimindeki 09 RZ 054 plakalı otomobil ile Rıfat Direk’in kullandığı 20 DT 15 015 plakalı otomobil Sarıabat Mahallesi girişindeki bir akaryakıt istasyonun yakınında karayolundaki buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak, şarampole yuvarlandı. Kazada, sürücüler Dinç, Direk ve Rıfat Direk’in kullandığı otomobilde yolcu olan Hakkı Tezcan yaralandı. Haber verilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılar 112 acil servis ekipleri tarafından kentteki hastanelere kaldırıldı. Kaza yapan araçların kaza anı akaryakıt istasyonun güvenlik kameralarına yansıdı.  Diğer taraftan Denizli’de dün akşam saatlerinde yağmurun gece saatlerinde yüksek kesimlerde yerini kara bırakmasıyla birlikte farklı noktalarda da kazalar yaşandı.       

Denizli-Muğla karayolunun Sarıabat Mahallesi yakınlarında kar ve yoldaki buzlanma nedeniyle 2 otomobil yoldan çıkıp şarampole yuvarlandı. Kaza anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.


Edinilen bilgiye göre Gülçin Dinç (29) yönetimindeki 09 RZ 054 plakalı otomobil ile Rıfat Direk’in kullandığı 20 DT 15 015 plakalı otomobil Sarıabat Mahallesi girişindeki bir akaryakıt istasyonun yakınında karayolundaki buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak, şarampole yuvarlandı. Kazada, sürücüler Dinç, Direk ve Rıfat Direk’in kullandığı otomobilde yolcu olan Hakkı Tezcan yaralandı. Haber verilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılar 112 acil servis ekipleri tarafından kentteki hastanelere kaldırıldı. Kaza yapan araçların kaza anı akaryakıt istasyonun güvenlik kameralarına yansıdı. 


Diğer taraftan Denizli’de dün akşam saatlerinde yağmurun gece saatlerinde yüksek kesimlerde yerini kara bırakmasıyla birlikte farklı noktalarda da kazalar yaşandı. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.