Denizli Muğla yolunda otomobil takla attı 1 yaralı

ASAYİŞ 20.04.2019 - 20:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Muğla yolunda otomobil takla attı 1 yaralı

Denizli Muğla karayolu, Serinhisar ilçesinde tek taraflı olarak meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.   Kaza, Denizli Muğla karayolu, Serinhisar ilçesinin Cumhuriyet mahallesi dedeçamı mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Denizli Muğla karayolundan şehir merkezi istikametine gelen seyir halinde ki 06 LNZ 60 plakalı otomobil sürücüsü, Nuray H. direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda tek taraflı olarak kaza yaptı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü yoldan çıkmasının ardından, otomobili takla attı. Kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine İtfaiye, polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Otomobil içerisinden çıkarılan Nuray H. sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hafif yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Polis çevrede güvenlik önlemlerini aldıktan sonra, itfaiye araçta her hangi bir tehlikeye karşı kontrol etti. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.  

Denizli Muğla karayolu, Serinhisar ilçesinde tek taraflı olarak meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

 

Kaza, Denizli Muğla karayolu, Serinhisar ilçesinin Cumhuriyet mahallesi dedeçamı mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Denizli Muğla karayolundan şehir merkezi istikametine gelen seyir halinde ki 06 LNZ 60 plakalı otomobil sürücüsü, Nuray H. direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda tek taraflı olarak kaza yaptı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü yoldan çıkmasının ardından, otomobili takla attı. Kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine İtfaiye, polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Otomobil içerisinden çıkarılan Nuray H. sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hafif yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Polis çevrede güvenlik önlemlerini aldıktan sonra, itfaiye araçta her hangi bir tehlikeye karşı kontrol etti.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.