Denizli MÜSİAD Erbakan'ı konuk etti

DENİZLİ 08.04.2019 - 18:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli MÜSİAD Erbakan'ı konuk etti

Denizli Genç MÜSİAD’ın bu haftaki konuğu örnek alınacak başarı hikâyesiyle sektöründe ve kulvarında Türkiye ve dünyanın en başarılı ismi olarak gösterilen Dizayn VIP Yönetim Kurulu Başkanı Erbakan Malkoç, Renkli ve inovatif kişiliği ile ve gençlere verdiği değerle tanınan Malkoç Genç MÜSİAD Denizli şubesinin misafiri oldu.     Erbakan Malkoç Ardahan’dan başlayarak Avrupa standartlarına sahip olan tek şirket unvanı ile Dizayn VIP yönetim kurulu başkanı olma sürecini anlattı ve aynı zamanda gençlere iş dünyasında nasıl farklılaşıp başarılı olunacağı konusunda tavsiyeler verdi. Başarının önündeki en büyük engelin bahane olduğu, ülkemizde katma değerli üretim yapmak için gece gündüz çalışmaları gerektiğini anlatırken, kendisinin 40 yaşında olduğunu belirten Malkoç hala genç ve yenilikçi htiğini bu hislerin 80 yaşına gelse bile geçmeyeceğini anlattı. Bir sözünde de ‘Açılmayan kanatların büyüklüğünü kimse bilemez. Kanatlarınızı açıp uçamadıktan sonra kartal olmanızın ne anlamı kalır.’ Diyerek gençlerin belirli kalıplardan çıkıp inovasyona öncülük etmelerini istedi.   Genç MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Yunus Çiftci davetlerini geri çevirmeyip engin tecrübelerinden faydalanmalarını sağladığı için Erbakan Malkoç’a çok teşekkür edip, el yapımı ‘Elif ‘ yazan Kaat-ı tablosunu hediye etti.  

Denizli Genç MÜSİAD’ın bu haftaki konuğu örnek alınacak başarı hikâyesiyle sektöründe ve kulvarında Türkiye ve dünyanın en başarılı ismi olarak gösterilen Dizayn VIP Yönetim Kurulu Başkanı Erbakan Malkoç, Renkli ve inovatif kişiliği ile ve gençlere verdiği değerle tanınan Malkoç Genç MÜSİAD Denizli şubesinin misafiri oldu.

 

 

Erbakan Malkoç Ardahan’dan başlayarak Avrupa standartlarına sahip olan tek şirket unvanı ile Dizayn VIP yönetim kurulu başkanı olma sürecini anlattı ve aynı zamanda gençlere iş dünyasında nasıl farklılaşıp başarılı olunacağı konusunda tavsiyeler verdi. Başarının önündeki en büyük engelin bahane olduğu, ülkemizde katma değerli üretim yapmak için gece gündüz çalışmaları gerektiğini anlatırken, kendisinin 40 yaşında olduğunu belirten Malkoç hala genç ve yenilikçi htiğini bu hislerin 80 yaşına gelse bile geçmeyeceğini anlattı. Bir sözünde de ‘Açılmayan kanatların büyüklüğünü kimse bilemez. Kanatlarınızı açıp uçamadıktan sonra kartal olmanızın ne anlamı kalır.’ Diyerek gençlerin belirli kalıplardan çıkıp inovasyona öncülük etmelerini istedi.

 

Genç MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Yunus Çiftci davetlerini geri çevirmeyip engin tecrübelerinden faydalanmalarını sağladığı için Erbakan Malkoç’a çok teşekkür edip, el yapımı ‘Elif ‘ yazan Kaat-ı tablosunu hediye etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.