Denizli'nin Baklan ilçesinde jandarma 11.700 gram esrar ele geçirdi

ASAYİŞ 05.09.2019 - 16:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'nin Baklan ilçesinde jandarma 11.700 gram esrar ele geçirdi

Denizli İl Jandarma Komutanlığına bağlı Baklan ilçesi Jandarma ekipleri tarafından uyuşturucuya sıfır tolerans ilkesi kapsamında çalışmalarını aralıksız yürüten Jandarma komutanlığı ekipleri, ilçede başarılı bir uyuşturucu operasyonu gerçekleştirdi.   Denizli İl Jandarma Komutanlığı Baklan İlçe Jandarma ekiplerince şüpheli bir şahsın elinde uyuşturucu madde bulunduğu bilgisine ulaşan ekipler, 30 Ağustos 2019 günü sabah saat 05:00 sıralarında Baklan ilçesinde şüpheliye ait evde yaptığı aramada; 11 kilo 700 gram kubar esrar, 4 kök kenevir bitkisi, 1 adet hassas terazi ve 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirdi.    Jandarma tarafından ele geçirilen silah ve uyuşturuculara el konulurken, olayla ilgili yakalanan bir şüpheli çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.  

Denizli İl Jandarma Komutanlığına bağlı Baklan ilçesi Jandarma ekipleri tarafından uyuşturucuya sıfır tolerans ilkesi kapsamında çalışmalarını aralıksız yürüten Jandarma komutanlığı ekipleri, ilçede başarılı bir uyuşturucu operasyonu gerçekleştirdi.

 

Denizli İl Jandarma Komutanlığı Baklan İlçe Jandarma ekiplerince şüpheli bir şahsın elinde uyuşturucu madde bulunduğu bilgisine ulaşan ekipler, 30 Ağustos 2019 günü sabah saat 05:00 sıralarında Baklan ilçesinde şüpheliye ait evde yaptığı aramada; 11 kilo 700 gram kubar esrar, 4 kök kenevir bitkisi, 1 adet hassas terazi ve 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirdi. 

 

Jandarma tarafından ele geçirilen silah ve uyuşturuculara el konulurken, olayla ilgili yakalanan bir şüpheli çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.