Denizli'nin Çameli İlçesinde Zabıta Haftasını Başkan böyle kutladı

DENİZLİ 06.09.2019 - 16:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'nin Çameli İlçesinde Zabıta Haftasını Başkan böyle kutladı

Denizli Çameli  Belediye Başkanı Cengiz Arslan  Zabıta Haftası dolayısıyla ilçede bulunan zabıta pasta ile Zabıta Haftasını kutladılar.   Denizli'nin Çameli ilçesi Belediye Başkanı Cengiz Arslan  Zabıta Haftası dolayısıyla düzenlenen törende Çameli’de  zabıta hizmetlerinin toplumu kucaklayan, seven, sayan ve toplumla empati yapan bir çizgide hayata geçirildiğini söyledi.   Çameli Belediye Kapalı Pazar yerinde gerçekleşen törene Başkan Arslan’la birlikte Belediye Personeli ve vatandaşlarda katıldı. Zabıta Haftası dolayısıyla belediyede görevli zabıtaları Başkan Arslan  Zabıta Müdürü Ramazan Çağdaş ve çalışma arkadaşlarıyla bir araya gelerek yıldönümüne özel hazırlanan pastayı ekiplerle birlikte kesti.     Vatandaşların memnuniyeti noktasında zabıtaların önemli görevler üstlendiğini belirten Arslan  "7/24 mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan, Çameli’de  yaptığı denetim ve uygulamalarla vatandaşlarımıza güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan zabıta birimimiz, kentsel değişim ve planlamalarımızın uygulanmasında hep en önde fedakarca hizmet etmektedir. Görevleri gereği bazen hak etmedikleri tepkilerle de karşılaşan zabıta arkadaşlarımın haftasını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum" diye konuştu. Zabıta Müdürü Ramazan Çağdaş  ise ilçede refah ve huzurun artmasına katkı sağlamaya çalıştıklarını Zabıta Haftasının hayırlı olmasını dileyerek, “Bizler halkımızın güvenliği ve huzuru için özveriyle çalışıyoruz. Bu vesile ile Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Arslan nazik ziyaretlerinden ötürü şahsım ve mesai arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum." dedi. 

Denizli Çameli  Belediye Başkanı Cengiz Arslan  Zabıta Haftası dolayısıyla ilçede bulunan zabıta pasta ile Zabıta Haftasını kutladılar.

 

Denizli'nin Çameli ilçesi Belediye Başkanı Cengiz Arslan  Zabıta Haftası dolayısıyla düzenlenen törende Çameli’de  zabıta hizmetlerinin toplumu kucaklayan, seven, sayan ve toplumla empati yapan bir çizgide hayata geçirildiğini söyledi.

 

Çameli Belediye Kapalı Pazar yerinde gerçekleşen törene Başkan Arslan’la birlikte Belediye Personeli ve vatandaşlarda katıldı. Zabıta Haftası dolayısıyla belediyede görevli zabıtaları Başkan Arslan  Zabıta Müdürü Ramazan Çağdaş ve çalışma arkadaşlarıyla bir araya gelerek yıldönümüne özel hazırlanan pastayı ekiplerle birlikte kesti.

 

 

Vatandaşların memnuniyeti noktasında zabıtaların önemli görevler üstlendiğini belirten Arslan  "7/24 mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan, Çameli’de  yaptığı denetim ve uygulamalarla vatandaşlarımıza güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan zabıta birimimiz, kentsel değişim ve planlamalarımızın uygulanmasında hep en önde fedakarca hizmet etmektedir. Görevleri gereği bazen hak etmedikleri tepkilerle de karşılaşan zabıta arkadaşlarımın haftasını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

Zabıta Müdürü Ramazan Çağdaş  ise ilçede refah ve huzurun artmasına katkı sağlamaya çalıştıklarını Zabıta Haftasının hayırlı olmasını dileyerek, “Bizler halkımızın güvenliği ve huzuru için özveriyle çalışıyoruz. Bu vesile ile Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Arslan nazik ziyaretlerinden ötürü şahsım ve mesai arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum." dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.