Denizli’nin en uzak ilçesine otobüs seferleri yeniden başlıyor

DENİZLİ 14.05.2020 - 22:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’nin en uzak ilçesine otobüs seferleri yeniden başlıyor

Denizli’nin en uzak ilçelerinden Çameli' de kontak kapatan otobüs şoförleri , 18 Mayıs Pazartesi gününden itibaren seferlerine yeniden başlayacak. Korona virüs tedbirleri kapsamında Denizli’de ilçelere giden otobüs şoförleri kontaklarını kapatmıştı. Denizli’nin en uzak ilçelerinden biri olan Çameli ilçesindeki şoförler, korona virüs tedbirlerine ve kurallara uygun olarak seferlere 18 Mayıs Pazartesi günü tekrardan başlayacaklarını açıkladı.     Çameli Kooperatifi Başkanı Mehmet Akdağ, “Yolcularımız 18 Mayıs 2020 Pazartesi gününden itibaren hijyenik koşullarla ulaşımı sağlamaya başlayacağız. Sizden ricamız sizin ve çevremizdeki insanlar için araçlara maskesiz binilmemesi ve koltuklara tek oturulmasıdır. Şimdiden hayırlı yolculuklar dileriz” dedi.

Denizli’nin en uzak ilçelerinden Çameli' de kontak kapatan otobüs şoförleri , 18 Mayıs Pazartesi gününden itibaren seferlerine yeniden başlayacak.


Korona virüs tedbirleri kapsamında Denizli’de ilçelere giden otobüs şoförleri kontaklarını kapatmıştı. Denizli’nin en uzak ilçelerinden biri olan Çameli ilçesindeki şoförler, korona virüs tedbirlerine ve kurallara uygun olarak seferlere 18 Mayıs Pazartesi günü tekrardan başlayacaklarını açıkladı.

 

 

Çameli Kooperatifi Başkanı Mehmet Akdağ, “Yolcularımız 18 Mayıs 2020 Pazartesi gününden itibaren hijyenik koşullarla ulaşımı sağlamaya başlayacağız. Sizden ricamız sizin ve çevremizdeki insanlar için araçlara maskesiz binilmemesi ve koltuklara tek oturulmasıdır. Şimdiden hayırlı yolculuklar dileriz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.