Denizli'nin göbeğinde görülen yılan tedirgin etti

DENİZLİ 02.07.2020 - 11:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'nin göbeğinde görülen yılan tedirgin etti

Havaların ısınmasıyla bir çok yerde karşımıza çıkan yılanlar kent merkezinde de görülmeye başlandı. Denizli'nin göbeği sayılacak yerde görülen ölü yılan vatandaşları tedirgin etti.   Pamukkale İlçesi’nde bulunan ölü yılan görenleri tedirgin etti. Dün akşam saatlerinde dolaşmaya çıkan V.B. (23) isimli genç, Kıbrıs Şehitler Caddesi üzerinde yürürken, Demokrasi Meydan’ına yakın bölgede gördüğü yılan karşısında tedirgin oldu. Önce yılanın canlı olduğunu düşünen V.B. daha sonra dikkatlice baktığında yılanın öldürülmüş olduğunu fark etti.   Kim veya kimler tarafından öldürüldüğü bilinmeyen yılanın şehrin göbeğinde görülmesi vatandaşlarda tedirginlik oluşturdu. Yaklaşık 1 metreden uzun olduğu görülen yılanın Likyalı adı verilen yılan olduğu düşünülürken, park ve bahçelerden geldiği tahmin ediliyor.    

Havaların ısınmasıyla bir çok yerde karşımıza çıkan yılanlar kent merkezinde de görülmeye başlandı. Denizli'nin göbeği sayılacak yerde görülen ölü yılan vatandaşları tedirgin etti.

 

Pamukkale İlçesi’nde bulunan ölü yılan görenleri tedirgin etti. Dün akşam saatlerinde dolaşmaya çıkan V.B. (23) isimli genç, Kıbrıs Şehitler Caddesi üzerinde yürürken, Demokrasi Meydan’ına yakın bölgede gördüğü yılan karşısında tedirgin oldu. Önce yılanın canlı olduğunu düşünen V.B. daha sonra dikkatlice baktığında yılanın öldürülmüş olduğunu fark etti.

 

Kim veya kimler tarafından öldürüldüğü bilinmeyen yılanın şehrin göbeğinde görülmesi vatandaşlarda tedirginlik oluşturdu. Yaklaşık 1 metreden uzun olduğu görülen yılanın Likyalı adı verilen yılan olduğu düşünülürken, park ve bahçelerden geldiği tahmin ediliyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.