Denizli'nin Gözlemeciler Kraliçesi Geliyor

DENİZLİ 09.02.2019 - 15:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'nin Gözlemeciler Kraliçesi Geliyor

Denizli'nin Gözlemeciler Kraliçesi Geliyor! Herkes gözleme yapabilir ama herkes Gül abla gibi gözleme yapamaz!     Denizlili Gül Abla ile video hazırlayan Harbiyiyorum Youtube kanalında en iyi yemek nerede ne yenir? Restoranlarda öne çıkan yemekler nelerdir? Türkiye ve dünyadan öne çıkan lezzetlerin yanı sıra özel yemek tarifleri, en iyi restoran listeleri, gurme ürünler, sokak lezzetleri, gurme tüyolar ve yemek kültürüne dair eğlenceli içerikleri paylaşan harbiyiyorum kanalı bu hafta ki videosunda Denizlili Gözlemeci Gül Abla dikkatleri üzerine topladı. Denizli'nin özelliklerine ve eski tariflerine hakim gül abla bakın neler neler anlatıyor...   İşte O Video:

Denizli'nin Gözlemeciler Kraliçesi Geliyor! Herkes gözleme yapabilir ama herkes Gül abla gibi gözleme yapamaz!

 

 

Denizlili Gül Abla ile video hazırlayan Harbiyiyorum Youtube kanalında en iyi yemek nerede ne yenir? Restoranlarda öne çıkan yemekler nelerdir? Türkiye ve dünyadan öne çıkan lezzetlerin yanı sıra özel yemek tarifleri, en iyi restoran listeleri, gurme ürünler, sokak lezzetleri, gurme tüyolar ve yemek kültürüne dair eğlenceli içerikleri paylaşan harbiyiyorum kanalı bu hafta ki videosunda Denizlili Gözlemeci Gül Abla dikkatleri üzerine topladı. Denizli'nin özelliklerine ve eski tariflerine hakim gül abla bakın neler neler anlatıyor...

 

İşte O Video:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.