Denizli'nin havası bugün bambaşkaydı

GÜNDEM 25.03.2017 - 18:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'nin havası bugün bambaşkaydı

Denizli’de 6.sı düzenlenen Dünya Türk Havlu ve Bornoz Festivali’ne büyük bir ilgi vardı.Kortejde yer alan ünlü sanatçılardan Kerem Cem ve Deniz Akkaya ise büyük bir ilgi odağı oldu.

Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği (DETGİS) koordinatörlüğünde ve Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın (GEKA) destekleriyle gerçekleştirilen bugün saat  14.00’da başlayan, “Bu topraklardan dünya markası çıkar mı?” konferansının ardından saat 15.30’da başlayan “6.  Dünya Türk Havlu ve Bornoz Festivali" kortej yürüyüşü ile başladı. Denizli Ticaret Odası önünde başlayan ve 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda son bulan kortej yürüyüşüne vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi.       Denizli Ticaret Odası önünde gerçekleştiren törende Denizli Valisi Ahmet Altıparmak,Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,Denizli Ticaret Odası Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan ve Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek konuşmalarda bulundu.   BÜYÜK ÇAPLI TEKSTİL MAĞZASI ÖNERİSİ GELDİ   6. Türk Havlu ve Bornoz Festivali etkinlikleri çerçevesinde gerçekleşen kortej yürüyüşü öncesinde konuşan Denizli Valisi Dr.Ahmet Altıparmak “Her platformda çeşitli konularda konuşma yaptım. Ama Denizli'de iki kez bornozlu konuşma yaptım. Denizli tekstil ürünlerinin tanıtılması amacıyla çevre yolunda veya yoğun ilgi gören bir yere outlet yapılması lazım,Denizli Türkiye’de Tekstil markası olacak,çeyiz hazırlayacaklardan tutunda ilimize gelen misafirlerimizin güzel bir vakit geçirerek tekstil ihtiyacını giderebileceği bir outlet mağzası gerekli" dedi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Zolan  konuşmasında, ahilik vurgusu yaparak, "Denizli'nin tekstil geçmişi 4.500 yılı aşan bir süredir var” olduğunu söyledi.      SANATÇILAR DA YER ALDI Kortej yürüyüşüne Sanatçı camiasından  Kerem Cem ve Manken Deniz Akkaya'nın da kortejde yer aldığı yürüyüş, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin bandosu eşliğinde gerçekleşti.Kortej yürüyüşünde vatandaşlar cep telefonları ile protokol üyeleri ve bandoyu görüntülemek için adeta birbirleri ile yarıştılar.15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda gelen protokol üyeleri, burada halk oyunları gösterisini izlediler.Halk oyunu gösterisinin ardından kurulan tekstil ürünleri standını gezen protokol üyeleri sıcak havaya rağmen bornozlarını üzerlerinden çıkarmadılar, adeta ilgi odağı olan bu etkinlik Denizli’ye büyük bir renk kattı.  
Denizli’de 6.sı düzenlenen Dünya Türk Havlu ve Bornoz Festivali’ne büyük bir ilgi vardı.Kortejde yer alan ünlü sanatçılardan Kerem Cem ve Deniz Akkaya ise büyük bir ilgi odağı oldu.

Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği (DETGİS) koordinatörlüğünde ve Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın (GEKA) destekleriyle gerçekleştirilen bugün saat  14.00’da başlayan, “Bu topraklardan dünya markası çıkar mı?” konferansının ardından saat 15.30’da başlayan “6.  Dünya Türk Havlu ve Bornoz Festivali" kortej yürüyüşü ile başladı. Denizli Ticaret Odası önünde başlayan ve 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda son bulan kortej yürüyüşüne vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi.

 

 

 

Denizli Ticaret Odası önünde gerçekleştiren törende Denizli Valisi Ahmet Altıparmak,Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,Denizli Ticaret Odası Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan ve Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek konuşmalarda bulundu.

 

BÜYÜK ÇAPLI TEKSTİL MAĞZASI ÖNERİSİ GELDİ

 

6. Türk Havlu ve Bornoz Festivali etkinlikleri çerçevesinde gerçekleşen kortej yürüyüşü öncesinde konuşan Denizli Valisi Dr.Ahmet Altıparmak “Her platformda çeşitli konularda konuşma yaptım. Ama Denizli'de iki kez bornozlu konuşma yaptım. Denizli tekstil ürünlerinin tanıtılması amacıyla çevre yolunda veya yoğun ilgi gören bir yere outlet yapılması lazım,Denizli Türkiye’de Tekstil markası olacak,çeyiz hazırlayacaklardan tutunda ilimize gelen misafirlerimizin güzel bir vakit geçirerek tekstil ihtiyacını giderebileceği bir outlet mağzası gerekli" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Zolan  konuşmasında, ahilik vurgusu yaparak, "Denizli'nin tekstil geçmişi 4.500 yılı aşan bir süredir var” olduğunu söyledi. 

 

 

SANATÇILAR DA YER ALDI


Kortej yürüyüşüne Sanatçı camiasından  Kerem Cem ve Manken Deniz Akkaya'nın da kortejde yer aldığı yürüyüş, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin bandosu eşliğinde gerçekleşti.Kortej yürüyüşünde vatandaşlar cep telefonları ile protokol üyeleri ve bandoyu görüntülemek için adeta birbirleri ile yarıştılar.15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda gelen protokol üyeleri, burada halk oyunları gösterisini izlediler.Halk oyunu gösterisinin ardından kurulan tekstil ürünleri standını gezen protokol üyeleri sıcak havaya rağmen bornozlarını üzerlerinden çıkarmadılar, adeta ilgi odağı olan bu etkinlik Denizli’ye büyük bir renk kattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.