Denizli'nin ilçeleri beyaza bürünüyor

DENİZLİ 12.12.2018 - 11:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'nin ilçeleri beyaza bürünüyor

Denizli’nin Çal ilçesinde bugün sabah saat 09.30’da başlayan yoğun kar yağışı etkili oldu. Çal Belediyesi, yağıştan önce tüm hazırlıklarını tamamladı. Başkan Fethi Akcan, “4 ekiple kar yağışını bekledik.

İlçemizde her hangi bir olumsuzluk yaşanmaması için tüm önlemlerimizi aldık” dedi. Çal’da yılın ilk kar yağışı yüksek kesimlere geçtiğimiz günlerde olmuştu. Bugün sabah saatlerinde başlayan kar yağışı ise, ilçe genelinde etkili oldu. Salı akşamı başlayan yağmur yağışı aralıksız sabaha kadar sürdü. Yağmur devam ederken, bir anda kar yağışı başladı ve her yer beyaz örtü ile kaplandı. Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, meteorolojik verilere bakarak kar yağışını beklediklerini ve yaşanabilecek her hangi bir olumsuzluğa karşı tüm önlemlerini aldıklarını söyleyerek, “34 mahallemizde kar yağışı nedeniyle olumsuzluk yaşanmaması için ekiplerimiz dün akşam saatlerinde hazırlıklarını tamamladı. 7 kepçe, 2 grayder, kamyonlar ve 4 tuzlama ekibimiz hazır kıta bekliyor. Gece saatlerinde olabilecek muhtemel buzlanma durumunda anında tuzlama çalışması yapılacak. Kar yağışı devam eder, yüksek rakımlı yerlerdeki  köy yollarının kapanma durumu olursa anında müdahale edilecek” dedi.
Denizli’nin Çal ilçesinde bugün sabah saat 09.30’da başlayan yoğun kar yağışı etkili oldu. Çal Belediyesi, yağıştan önce tüm hazırlıklarını tamamladı. Başkan Fethi Akcan, “4 ekiple kar yağışını bekledik.

İlçemizde her hangi bir olumsuzluk yaşanmaması için tüm önlemlerimizi aldık” dedi.

Çal’da yılın ilk kar yağışı yüksek kesimlere geçtiğimiz günlerde olmuştu. Bugün sabah saatlerinde başlayan kar yağışı ise, ilçe genelinde etkili oldu. Salı akşamı başlayan yağmur yağışı aralıksız sabaha kadar sürdü. Yağmur devam ederken, bir anda kar yağışı başladı ve her yer beyaz örtü ile kaplandı.

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, meteorolojik verilere bakarak kar yağışını beklediklerini ve yaşanabilecek her hangi bir olumsuzluğa karşı tüm önlemlerini aldıklarını söyleyerek, “34 mahallemizde kar yağışı nedeniyle olumsuzluk yaşanmaması için ekiplerimiz dün akşam saatlerinde hazırlıklarını tamamladı. 7 kepçe, 2 grayder, kamyonlar ve 4 tuzlama ekibimiz hazır kıta bekliyor. Gece saatlerinde olabilecek muhtemel buzlanma durumunda anında tuzlama çalışması yapılacak. Kar yağışı devam eder, yüksek rakımlı yerlerdeki  köy yollarının kapanma durumu olursa anında müdahale edilecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.