Denizli'nin İlçelerinde 16 Nisan Evet Yarışı

SİYASET 02.04.2017 - 17:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'nin İlçelerinde 16 Nisan Evet Yarışı

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Kale, Sarayköy ve Babadağ ilçelerinde vatandaşlarla buluştu.

Bakan Zeybekci, Denizlilerden 16 Nisan’da “evet” oyu vermelerini istedi. Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla, ilçesinde evet oyunun, Çameli ilçesinden yüksek olacağının sözünü verdi.   Kale, Sarayköy ve Babadağ ilçelerin de vatandaşlarla buluşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 16 Nisan’ın Denizli için büyük önem taşıdığını söyledi. Zeybekci vatandaşlardan evet oyu istedi.     Denizli’nin siyasetin lider şehirlerinden bir olduğunu vurgulayan Bakan Zeybekci, “Denizli sizin Denizli’niz. Bu kentin önüne tarihi bir fırsat geliyor. Denizli siyasetin lider şehri olsun dedik ve bunu yaptık. 2004’te olduğu gibi şimdi de Denizli milliyetçiliği zamanıdır. Sizlerden de olaya bu gözle bakmanızı istiyorum” dedi.     Çocukluğunun tütün tarlasında çalışarak geçtiğini anlatan Bakan Zeybekci, “15 yaşında bir kış boyunca, ovada çift sürdüm. Yine 15-16 yaşlarındayken 25-30 gün boyunca tarlalara yevmiye gittim. Hepsini bilirim. IMF’nin bir zamanlar Türkiye Cumhuriyeti’ne Ekonomi Bakanı atadığı zamanlar geride kaldı. Şimdi sizin tütün tarlalarınızdan yetişen, kardeşiniz bugün Ekonomi Bakanı oldu. Allah’a şükürler olsun” dedi     Zeybekci, Türkiye'nin AK Parti iktidarında dünyanın 16'ncı, Avrupa'nın ise 6'ncı büyük ekonomisi olduğunu ifade ederek, "Eğer 2001 krizi olmasaydı, bugün Türkiye, dünyanın 13'üncü, ya da14'üncü büyük ekonomisiydi, Avrupa'nın 4'üncü büyük ekonomisiydi." değerlendirmesinde bulundu.     Ana muhalefet liderine de yüklenenBakan Zeybekci, "Tek ayak üstünde kırk yalan söyleyip, gittiği her yerde 'muhtarlıklar kapanacak, minibüsler ellerinden alınacak, lokantalar kapanacak' diyor. Böyle siyaset bugüne kadar Türkiye görmedi. Türkiye büyümede rekorlar kırıyor tık yok, kötü bir şey olsaydı, zilleri takar oynardı" dedi.     Ekomomi Bakanı Nihat Zeybekci, Kale İlçesi'nde yaptığı konuşmada, geçen seçimde yüzde 80 oy aldıkları Çameli ilçesini referandumda geçmelerini istedi. Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla ise“ilçesinde referandumda evet oyunun, Çameli ilçesinden yüksek bir oranla evet çıkarmak için var gücü ile çalışacaklarını” belirtti.
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Kale, Sarayköy ve Babadağ ilçelerinde vatandaşlarla buluştu.

Bakan Zeybekci, Denizlilerden 16 Nisan’da “evet” oyu vermelerini istedi. Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla, ilçesinde evet oyunun, Çameli ilçesinden yüksek olacağının sözünü verdi.

 

Kale, Sarayköy ve Babadağ ilçelerin de vatandaşlarla buluşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 16 Nisan’ın Denizli için büyük önem taşıdığını söyledi. Zeybekci vatandaşlardan evet oyu istedi.

 

 

Denizli’nin siyasetin lider şehirlerinden bir olduğunu vurgulayan Bakan Zeybekci, “Denizli sizin Denizli’niz. Bu kentin önüne tarihi bir fırsat geliyor. Denizli siyasetin lider şehri olsun dedik ve bunu yaptık. 2004’te olduğu gibi şimdi de Denizli milliyetçiliği zamanıdır. Sizlerden de olaya bu gözle bakmanızı istiyorum” dedi.

 

 

Çocukluğunun tütün tarlasında çalışarak geçtiğini anlatan Bakan Zeybekci, “15 yaşında bir kış boyunca, ovada çift sürdüm. Yine 15-16 yaşlarındayken 25-30 gün boyunca tarlalara yevmiye gittim. Hepsini bilirim. IMF’nin bir zamanlar Türkiye Cumhuriyeti’ne Ekonomi Bakanı atadığı zamanlar geride kaldı. Şimdi sizin tütün tarlalarınızdan yetişen, kardeşiniz bugün Ekonomi Bakanı oldu. Allah’a şükürler olsun” dedi

 

 

Zeybekci, Türkiye'nin AK Parti iktidarında dünyanın 16'ncı, Avrupa'nın ise 6'ncı büyük ekonomisi olduğunu ifade ederek, "Eğer 2001 krizi olmasaydı, bugün Türkiye, dünyanın 13'üncü, ya da14'üncü büyük ekonomisiydi, Avrupa'nın 4'üncü büyük ekonomisiydi." değerlendirmesinde bulundu.

 

 

Ana muhalefet liderine de yüklenenBakan Zeybekci, "Tek ayak üstünde kırk yalan söyleyip, gittiği her yerde 'muhtarlıklar kapanacak, minibüsler ellerinden alınacak, lokantalar kapanacak' diyor. Böyle siyaset bugüne kadar Türkiye görmedi. Türkiye büyümede rekorlar kırıyor tık yok, kötü bir şey olsaydı, zilleri takar oynardı" dedi.

 

 

Ekomomi Bakanı Nihat Zeybekci, Kale İlçesi'nde yaptığı konuşmada, geçen seçimde yüzde 80 oy aldıkları Çameli ilçesini referandumda geçmelerini istedi. Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla ise“ilçesinde referandumda evet oyunun, Çameli ilçesinden yüksek bir oranla evet çıkarmak için var gücü ile çalışacaklarını” belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.