Denizli'nin İlçelerinde Çalışan Kaymakamların Halfeti Buluşması

GÜNDEM 02.11.2019 - 16:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'nin İlçelerinde Çalışan Kaymakamların Halfeti Buluşması

Denizli'de 2014 - 2016 yıllarında Çal ve Çameli ilçelerinde görev yapan iki Kaymakam Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde buluştu.   Halfeti Kaymakamı Selami Korkutata ve Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak 2014 - 2016 yıllarında Selami Korkutata Denizli Çal Kaymakamı, Şeref Albayrak ise Denizli Çameli Kaymakamı idi. 2016 yılında Şeref Albayrak, Kaymakam olarak atandığı Halfeti ilçe kaymakamı iken Belediyeye kayyum olarak görevlendirildi. 2019 yerel seçimlerinde de Belediye başkanı oldu. Her iki Kaymakam Denizli'deki mesai arkadaşlığını Urfa Halfeti ilçesinde biri Kaymakam ve biri de Belediye Başkanı olarak devam ettiriyor.

Denizli'de 2014 - 2016 yıllarında Çal ve Çameli ilçelerinde görev yapan iki Kaymakam Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde buluştu.

 

Halfeti Kaymakamı Selami Korkutata ve Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak 2014 - 2016 yıllarında Selami Korkutata Denizli Çal Kaymakamı, Şeref Albayrak ise Denizli Çameli Kaymakamı idi. 2016 yılında Şeref Albayrak, Kaymakam olarak atandığı Halfeti ilçe kaymakamı iken Belediyeye kayyum olarak görevlendirildi. 2019 yerel seçimlerinde de Belediye başkanı oldu. Her iki Kaymakam Denizli'deki mesai arkadaşlığını Urfa Halfeti ilçesinde biri Kaymakam ve biri de Belediye Başkanı olarak devam ettiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.