Denizli'nin ilçesinde öfkeli koca dehşet yaşattı

ASAYİŞ 12.06.2019 - 19:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'nin ilçesinde öfkeli koca dehşet yaşattı

Denizli Çameli İlçesinde, eşinin çalıştığı dükkanda, eşini darp eden koca kayıplara karıştı. Hastaneye giden Meral E. (36), darp raporunu aldıktan sonra, polislerin çalışması sonucunda kaçan koca yakalanarak gözaltına aldı.   Denizli'nin Çameli İlçesinin merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre ilçe merkezinde erkek kuaförlüğü yapan Erdal E. iddialara göre, sabah saatlerinde eşinin dükkanına giderek belli bir miktar para aldığı belirtildi. Bir süre sonra 36 yaşındaki Meral E.'nin çalıştığı dükkanına tekrar gelen koca, 2.sefer para istediği belirtildi. Karı Koca arasında başlayan sözlü tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü, öfkeli eş yumrukla saldırarak kafasına ve burnuna vurarak darp ettiği belirtildi. Olay yerinden otomobiliyle kaçan koca, Meral E.'yi kanlar içerisinde bıraktı.   Meral E. yakınlarının yardımıyla Çameli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Darp raporu alan eş, polislerin yardımları sayesinde kaçan kocası, kısa bir kovalamacanın ardından yakalanarak gözaltına alındı.     FOTO: denizli24haber.com

Denizli Çameli İlçesinde, eşinin çalıştığı dükkanda, eşini darp eden koca kayıplara karıştı. Hastaneye giden Meral E. (36), darp raporunu aldıktan sonra, polislerin çalışması sonucunda kaçan koca yakalanarak gözaltına aldı.

 

Denizli'nin Çameli İlçesinin merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre ilçe merkezinde erkek kuaförlüğü yapan Erdal E. iddialara göre, sabah saatlerinde eşinin dükkanına giderek belli bir miktar para aldığı belirtildi. Bir süre sonra 36 yaşındaki Meral E.'nin çalıştığı dükkanına tekrar gelen koca, 2.sefer para istediği belirtildi. Karı Koca arasında başlayan sözlü tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü, öfkeli eş yumrukla saldırarak kafasına ve burnuna vurarak darp ettiği belirtildi. Olay yerinden otomobiliyle kaçan koca, Meral E.'yi kanlar içerisinde bıraktı.

 

Meral E. yakınlarının yardımıyla Çameli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Darp raporu alan eş, polislerin yardımları sayesinde kaçan kocası, kısa bir kovalamacanın ardından yakalanarak gözaltına alındı.

 

 

FOTO: denizli24haber.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.