Denizli’nin o ilçesi -18 dereceyi gördü

DENİZLİ 17.02.2021 - 15:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Denizli’nin o ilçesi -18 dereceyi gördü

Denizli’nin kışın en soğuk geçen ilçelerinden olan Çameli’de, hava dün gece buz kesti. Soğuk hava dalgasının etkili olduğu ilçede güneş enerjileri ve su saatleri don nedeniyle zarar gördü.   Denizli’de etkili olan soğuk hava dalgası nedeniyle ilçelerde kar yağışı ve don olayı hayatıı olumsuz etkiledi. Dün öğleden sonra kar ve tipinin etkili olduğu Çameli İlçesi’nde hava sıcaklık gece -18 dereceye ulaştığı belirtildi. Soğuk hava etkisi ile don olayı yaşanan ilçede bazı vatandaşların güneş enerjileri ve su saatlerinin patlayarak zarar gördüğü belirtildi.   Soğuk havanın etkili olduğu İlçede yağışın gözlenmediği ancak meteoroloji verilerine göre bu gece -13 dereceyi göreceği tahmin ediliyor.   Çameli'de 6 günlük hava raporu;      

Denizli’nin kışın en soğuk geçen ilçelerinden olan Çameli’de, hava dün gece buz kesti. Soğuk hava dalgasının etkili olduğu ilçede güneş enerjileri ve su saatleri don nedeniyle zarar gördü.

 

Denizli’de etkili olan soğuk hava dalgası nedeniyle ilçelerde kar yağışı ve don olayı hayatıı olumsuz etkiledi. Dün öğleden sonra kar ve tipinin etkili olduğu Çameli İlçesi’nde hava sıcaklık gece -18 dereceye ulaştığı belirtildi. Soğuk hava etkisi ile don olayı yaşanan ilçede bazı vatandaşların güneş enerjileri ve su saatlerinin patlayarak zarar gördüğü belirtildi.

 

Soğuk havanın etkili olduğu İlçede yağışın gözlenmediği ancak meteoroloji verilerine göre bu gece -13 dereceyi göreceği tahmin ediliyor.

 

Çameli'de 6 günlük hava raporu;

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.