Denizli'nin O İlçesi'nde Göz Gözü Görmüyor

DENİZLİ 29.01.2020 - 10:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'nin O İlçesi'nde Göz Gözü Görmüyor

Sarayköylü vatandaşlar bu sabaha yoğun bir sisin altında başladı.   Beylerbeyi mahallesinden sonra Sarayköy şehir merkezine ve oradan Buldan yoluna kadar olan kısım yoğun sis altında kaldı. Denizli’den Sarayköy’e gelen ve giden araçlar görüş mesafesinin düşmesinin ardından dikkatli bir şekilde ilerlemeye başladı. Yaşanan yoğun sis nedeniyle sokağa çıkan vatandaşlarda şaşkınlıklarını gizleyemedi. Sarayköy genelinde etkili olan sisin ardından yağışlı bir hava durumu bekleniyor.       Kaynak: Saraykoy com tr

Sarayköylü vatandaşlar bu sabaha yoğun bir sisin altında başladı.

 

Beylerbeyi mahallesinden sonra Sarayköy şehir merkezine ve oradan Buldan yoluna kadar olan kısım yoğun sis altında kaldı. Denizli’den Sarayköy’e gelen ve giden araçlar görüş mesafesinin düşmesinin ardından dikkatli bir şekilde ilerlemeye başladı. Yaşanan yoğun sis nedeniyle sokağa çıkan vatandaşlarda şaşkınlıklarını gizleyemedi. Sarayköy genelinde etkili olan sisin ardından yağışlı bir hava durumu bekleniyor.

 

 

 

Kaynak: Saraykoy com tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.