Denizli'nin o ilçesi yağışlı havaya teslim oldu

DENİZLİ 28.06.2019 - 15:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'nin o ilçesi yağışlı havaya teslim oldu

Denizli’de hava sıcaklıklarının 40 derecelere dayandığı şu günlerde zaman zaman havanın kapanması ile yer yer yağmur görünüyor. Çameli’de öğleden sonra başlayan sağanak yağış etkisini gösteriyor.   DENİZLİ20HABER.COM Yurdumuz genelinde etkili olan sıcak hava nedeniyle hava sıcaklıkları ülke genelinde mevsim normallerinin 3 ila 7 derece üzerinde seyrediyor. Denizli’de havanın değişkenlik gösterdiği bu günlerde kent merkezinde güneşli hava görülürken bazı ilçelerde sağanak yağmur ve dolu görülüyor.       Karadeniz üzerinden gelen serin ve yağışlı havanın etkisi ilçelerde etkisi gösteriyor. Geçtiğimiz günlerde Tavas’ta yaşanan yağışlı hava nedeniyle bazı evleri su basmıştı. Bugün Çameli İlçesinde 14.00 dan sonra başlayan yağmur etkisini arttırıyor. Yağmurun 1 saati aşkın süredir aralıksız yağdığı belirtildi. Sağanak yağış şeklinde yağan yağmur nedeniyle sokaklarda su birikintileri oluştu.     Son aldığımız bilgilere göre sağanak yağış etkisini arttırarak doluya dönüştüğü belirtildi. Kapıdan dışarı çıkamadıklarını belirten bir vatandaş adeta hayat burada durdu ifadelerini kullandı. Yağış nedeniyle sokaklarda nehir oluştuğu yol seviyesinin adlında olan binaların zeminleri su basmış olacağı düşünüyor.    

Denizli’de hava sıcaklıklarının 40 derecelere dayandığı şu günlerde zaman zaman havanın kapanması ile yer yer yağmur görünüyor. Çameli’de öğleden sonra başlayan sağanak yağış etkisini gösteriyor.

 

DENİZLİ20HABER.COM

Yurdumuz genelinde etkili olan sıcak hava nedeniyle hava sıcaklıkları ülke genelinde mevsim normallerinin 3 ila 7 derece üzerinde seyrediyor. Denizli’de havanın değişkenlik gösterdiği bu günlerde kent merkezinde güneşli hava görülürken bazı ilçelerde sağanak yağmur ve dolu görülüyor.

 

 

 

Karadeniz üzerinden gelen serin ve yağışlı havanın etkisi ilçelerde etkisi gösteriyor. Geçtiğimiz günlerde Tavas’ta yaşanan yağışlı hava nedeniyle bazı evleri su basmıştı. Bugün Çameli İlçesinde 14.00 dan sonra başlayan yağmur etkisini arttırıyor. Yağmurun 1 saati aşkın süredir aralıksız yağdığı belirtildi. Sağanak yağış şeklinde yağan yağmur nedeniyle sokaklarda su birikintileri oluştu.

 

 

Son aldığımız bilgilere göre sağanak yağış etkisini arttırarak doluya dönüştüğü belirtildi. Kapıdan dışarı çıkamadıklarını belirten bir vatandaş adeta hayat burada durdu ifadelerini kullandı. Yağış nedeniyle sokaklarda nehir oluştuğu yol seviyesinin adlında olan binaların zeminleri su basmış olacağı düşünüyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.