Denizli’nin o ilçesinde berberler kapatma kararı aldı

DENİZLİ 17.05.2020 - 08:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’nin o ilçesinde berberler kapatma kararı aldı

Denizli’nin Tavas İlçesi’nde berberlerin aldığı ortak karar ile berber salonlarının  Ramazan Bayramı sonrasında açılmak üzere kapatılacağı belirtildi.   İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi ile uzun süredir kapalı olan berberler, yeni genelge ile tekrar dükkanlarını açtı. Türkiye’de bazı illerdeki berberlerde korona virüs testinin pozitif çıkması nedeniyle Tavas İlçesi’ndeki berberler ortak karar aldı. Korona salgınına karşı hem ilçedeki vatandaşların hem de kendilerinin sağlığı için böyle bir karar alındığı ifade edildi.   Tavaslı berberlerin aldığı ortak karar gereği ilçede berber salonlarının, 18 Mayıs Pazartesi günü itibari ile Ramazan Bayramı sonrası 27 Mayıs Çarşamba gününe kadar kapalı olacağı ifade edildi.

Denizli’nin Tavas İlçesi’nde berberlerin aldığı ortak karar ile berber salonlarının  Ramazan Bayramı sonrasında açılmak üzere kapatılacağı belirtildi.

 

İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi ile uzun süredir kapalı olan berberler, yeni genelge ile tekrar dükkanlarını açtı. Türkiye’de bazı illerdeki berberlerde korona virüs testinin pozitif çıkması nedeniyle Tavas İlçesi’ndeki berberler ortak karar aldı. Korona salgınına karşı hem ilçedeki vatandaşların hem de kendilerinin sağlığı için böyle bir karar alındığı ifade edildi.

 

Tavaslı berberlerin aldığı ortak karar gereği ilçede berber salonlarının, 18 Mayıs Pazartesi günü itibari ile Ramazan Bayramı sonrası 27 Mayıs Çarşamba gününe kadar kapalı olacağı ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.