Denizli’nin o ilçesinde bir mahalle karantinaya alındı

DENİZLİ 05.04.2020 - 08:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’nin o ilçesinde bir mahalle karantinaya alındı

Denizli’nin Güney İlçesi’nde, Kovid-19 testi pozitif çıkan genç kadının oturduğu mahalle İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile karantinaya alındı.   Denizli’de ilk olarak Acıpayam, Honaz ve Sarayköy'de görülen vakaların ardından son olarak Çal ilçesi Denizler mahallesinde görülmüş, tüm mahalle karantina altına alınmıştı. Taraması biten mahalle tekrar normale dönerken mahallede yaşayan 14 kişiye evlerinde karantina uygulaması kararı çıkmıştı.   Denizli’de bu vakalara bir yenisi eklenirken dün, Güney ilçesi, Haylamaz Mahallesi, Hacıveliler Küme Evlerinde ikamet eden 26 yaşındaki bir kadının kovid-19 testi pozitif çıktı. Testin pozitif çıkmasını ardından kadının ikamet ettiği Haylamaz Mahallesi İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile karantina altına alınarak tüm giriş ve çıkışlar kapatıldı.

Denizli’nin Güney İlçesi’nde, Kovid-19 testi pozitif çıkan genç kadının oturduğu mahalle İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile karantinaya alındı.

 

Denizli’de ilk olarak Acıpayam, Honaz ve Sarayköy'de görülen vakaların ardından son olarak Çal ilçesi Denizler mahallesinde görülmüş, tüm mahalle karantina altına alınmıştı. Taraması biten mahalle tekrar normale dönerken mahallede yaşayan 14 kişiye evlerinde karantina uygulaması kararı çıkmıştı.

 

Denizli’de bu vakalara bir yenisi eklenirken dün, Güney ilçesi, Haylamaz Mahallesi, Hacıveliler Küme Evlerinde ikamet eden 26 yaşındaki bir kadının kovid-19 testi pozitif çıktı. Testin pozitif çıkmasını ardından kadının ikamet ettiği Haylamaz Mahallesi İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile karantina altına alınarak tüm giriş ve çıkışlar kapatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.