Denizli'nin o ilçesinde de Kovid-19 vakasına rastlandı

DENİZLİ 09.04.2020 - 10:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'nin o ilçesinde de Kovid-19 vakasına rastlandı

Denizli’de bir çok ilçede görülen vakalara bir yenisi daha eklendi. Denizli’nin Bekilli ilçesinde bir mahallede kovid-19 vakası görüldüğü belirtildi. Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Çoban vakayı sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı bir paylaşım ile duyurdu.   Bekilli’de alınan tüm önlemlere rağmen 80 yaşına bir kadında kovid-19 vakası tespit edildiği öğrenildi. Başkan bu duyurunun ardından getirilen yasak ve kısıtlamaları hatırlatarak, sokağa çıkmak zorunda olan vatandaşları ise sosyal mesafeyi korumaları konusunda uyardı.   Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Çoban sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Saygı değer Bekilli halkı, Bekilli ilçemizde aldığımız her türlü tedbirlere rağmen koronovirus ilçemizdeki bir mahallemize girmiştir. Bu süreçte daha titiz davranmamız, 20 yaş altı gençlerimizin ve 65 yaş üstü büyüklerimizin dışarıya çıkmaması konusunda daha duyarlı olmamız gerekir. Bu virüsün evlerimize girmesini engellemek bizlerin elinde! Ailemizin sevdiklerimizin canlarını tehlikeye atmayalım. Sonradan pişman olacağımız davranışlardan kaçınmalıdır.  

Denizli’de bir çok ilçede görülen vakalara bir yenisi daha eklendi. Denizli’nin Bekilli ilçesinde bir mahallede kovid-19 vakası görüldüğü belirtildi. Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Çoban vakayı sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı bir paylaşım ile duyurdu.

 

Bekilli’de alınan tüm önlemlere rağmen 80 yaşına bir kadında kovid-19 vakası tespit edildiği öğrenildi. Başkan bu duyurunun ardından getirilen yasak ve kısıtlamaları hatırlatarak, sokağa çıkmak zorunda olan vatandaşları ise sosyal mesafeyi korumaları konusunda uyardı.

 

Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Çoban sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Saygı değer Bekilli halkı, Bekilli ilçemizde aldığımız her türlü tedbirlere rağmen koronovirus ilçemizdeki bir mahallemize girmiştir. Bu süreçte daha titiz davranmamız, 20 yaş altı gençlerimizin ve 65 yaş üstü büyüklerimizin dışarıya çıkmaması konusunda daha duyarlı olmamız gerekir. Bu virüsün evlerimize girmesini engellemek bizlerin elinde! Ailemizin sevdiklerimizin canlarını tehlikeye atmayalım. Sonradan pişman olacağımız davranışlardan kaçınmalıdır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.