Denizli’nin o ilçesine il dışından gelenlere yasak geldi

DENİZLİ 18.06.2020 - 08:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’nin o ilçesine il dışından gelenlere yasak geldi

Denizli Çivril İlçe Hıfzıssıha Kurulu Meclisi tarafından alınan karar gereği ilçe genelinde, il dışından gelen pazarcı esnafına pazarlara girişler yasaklandı.   Çivril Belediyesi tarafından duyurulan karar gereği, ilçe genelinde il dışından gelen pazarcıların girişleri 24 haziran 2020 tarihine kadar yasaklandığı duyuruldu.   Çivril Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında bugünden başlayarak kurulacak ilçe pazarlarına il dışından pazarcı alınmaması için alınan kararın uygulanacağını bildirdi. 24 Haziran’a kadar uygulanacak kararlara il dışından gelen pazarcı esnafının uymaları istendi.   Yapılan duyuruda; “Değerli hemşerilerimiz ilçe genelinde Pazar yerlerine il dışından gelen pazarcıların girişlerine 24 Haziran tarihine kadar izin verilmeyecektir” ifadeleri ile duyurdu.  

Denizli Çivril İlçe Hıfzıssıha Kurulu Meclisi tarafından alınan karar gereği ilçe genelinde, il dışından gelen pazarcı esnafına pazarlara girişler yasaklandı.

 

Çivril Belediyesi tarafından duyurulan karar gereği, ilçe genelinde il dışından gelen pazarcıların girişleri 24 haziran 2020 tarihine kadar yasaklandığı duyuruldu.

 

Çivril Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında bugünden başlayarak kurulacak ilçe pazarlarına il dışından pazarcı alınmaması için alınan kararın uygulanacağını bildirdi. 24 Haziran’a kadar uygulanacak kararlara il dışından gelen pazarcı esnafının uymaları istendi.

 

Yapılan duyuruda; “Değerli hemşerilerimiz ilçe genelinde Pazar yerlerine il dışından gelen pazarcıların girişlerine 24 Haziran tarihine kadar izin verilmeyecektir” ifadeleri ile duyurdu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.