Denizli’nin Pamukkale İlçesinde Ambulans Kazası

ASAYİŞ 04.05.2017 - 13:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli’nin Pamukkale İlçesinde Ambulans Kazası

Denizli’nin Pamukkale İlçesinin Pelitlibağ mahallesinde meydana gelen kazada ambulans ile otomobil çarpıştı.

Denizli’nin Pamukkale İlçesinin Pelitlibağ mahallesinde meydana gelen kaza da ambulans ile otomobil çarpıştı.   Edinilen bilgiye göre bugün saat 11:00 sularında Denizli’nin Pamukkale ilçesinin Pelitlibağ mahallesinde hürriyet caddesinde meydana gelen kaza ucuz atlatıldı. Meydana gelen trafik kazasında otomobil ile ambulans çarpıştı. 34 YL 6366 plakalı otomobil ile ambulansın çarpıştığı kazada ölen ya da yaralanan olmaması büyük teselli oldu. Ambulansın içinde yaralı olduğu bilgisine ulaşılırken,  her iki araçta da maddi hasar meydana geldi.   Foto: Denizli Trafik ve Yol Yardımlaşma Grubu
Denizli’nin Pamukkale İlçesinin Pelitlibağ mahallesinde meydana gelen kazada ambulans ile otomobil çarpıştı.

Denizli’nin Pamukkale İlçesinin Pelitlibağ mahallesinde meydana gelen kaza da ambulans ile otomobil çarpıştı.

 

Edinilen bilgiye göre bugün saat 11:00 sularında Denizli’nin Pamukkale ilçesinin Pelitlibağ mahallesinde hürriyet caddesinde meydana gelen kaza ucuz atlatıldı. Meydana gelen trafik kazasında otomobil ile ambulans çarpıştı. 34 YL 6366 plakalı otomobil ile ambulansın çarpıştığı kazada ölen ya da yaralanan olmaması büyük teselli oldu. Ambulansın içinde yaralı olduğu bilgisine ulaşılırken,  her iki araçta da maddi hasar meydana geldi.

 

Foto: Denizli Trafik ve Yol Yardımlaşma Grubu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.