Denizli'nin Tanınmış Motosiklet Kulüplerinden “Güvenli Sürüş Bilimi” Semineri

EĞİTİM 20.12.2018 - 12:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'nin Tanınmış Motosiklet Kulüplerinden “Güvenli Sürüş Bilimi” Semineri

Denizli’nin tanınmış motosiklet kulüplerinden ULTRA RIDERS, Yamaha Riding Academy’den Sürüş Uzmanı Metehan Yılmaz’ı Denizli’ye getirerek, motosiklet tutkunlarıyla buluşturdu. Metehan Yılmaz’ın “Güvenli Sürüş Bilimi” konulu sunumunu izlemek için Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi’ne çeşitli motosiklet kulüplerinin Denizli’nin dört bir yanından gelen üyeleri, salonu tıklım tıklım doldurdu. “Güvenli Sürüş Bilimi” sunumuna Denizli Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürü Mithat Tüzüner de katıldı. ULTRA RIDERS üyesi ve etkinliğin organizatörlerinden Ozan Öner Özmen, bilgilerin paylaşıldıkça çoğaldığını belirterek, Sürüş Uzmanı Metehan Yılmaz’ın da Denizli’li motosiklet tutkunlarıyla hayat kurtaracak bilgiler paylaşacağını ifade etti. Özmen, “Sayın Yılmaz’a bizi kırmayıp organizasyonumuza katıldığı için, Denizli’li motosiklet severlere de etkinliğimize gösterdikleri yoğun ilgi için teşekkür ediyorum” dedi. Sürüş Uzmanı Metehan Yılmaz, yaklaşık 1.5 saat süren video ve slayt gösterileriyle de desteklediği dikkat çekici bir sunum yaptı. Metehan Yılmaz, “Tehlike Algısı”, “Kör Noktalar ve Yanılsamalar” “Darbe Kuvveti”, “Atalet ve Sürtünme Kuvveti”, “Durma Mesafesi, “Sürüş Pozisyonu” ve “Günlük Kontroller” gibi başlıklar altında, motosikletçilere hayatta kalmak ve kazalara neden olmamak için gerekli önemli bilgiler aktardı. Metehan Yılmaz, motosiklet tutkunlarına özellikle kasksız ve alkollü sürüş yapmamaları uyarısında bulundu. İnteraktif sunumda katılımcılarla refleks testleri yapan Sürüş Uzmanı Metehan Yılmaz, sunum esnasında dinleyicilerle sık sık diyalog kurarak sorularını da yanıtladı. Sunumun ardından Denizli Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürü Mithat Tüzüner, Metehan Yılmaz’a etkinliğin anısına plaket verdi. Organizasyon çektirilen hatıra fotoğraflarıyla tamamlandı. Etkinlikte ayrıca katılımcılara çeşitli hediyeler de verildi.

Denizli’nin tanınmış motosiklet kulüplerinden ULTRA RIDERS, Yamaha Riding Academy’den Sürüş Uzmanı Metehan Yılmaz’ı Denizli’ye getirerek, motosiklet tutkunlarıyla buluşturdu.

Metehan Yılmaz’ın “Güvenli Sürüş Bilimi” konulu sunumunu izlemek için Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi’ne çeşitli motosiklet kulüplerinin Denizli’nin dört bir yanından gelen üyeleri, salonu tıklım tıklım doldurdu.

“Güvenli Sürüş Bilimi” sunumuna Denizli Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürü Mithat Tüzüner de katıldı.

ULTRA RIDERS üyesi ve etkinliğin organizatörlerinden Ozan Öner Özmen, bilgilerin paylaşıldıkça çoğaldığını belirterek, Sürüş Uzmanı Metehan Yılmaz’ın da Denizli’li motosiklet tutkunlarıyla hayat kurtaracak bilgiler paylaşacağını ifade etti. Özmen, “Sayın Yılmaz’a bizi kırmayıp organizasyonumuza katıldığı için, Denizli’li motosiklet severlere de etkinliğimize gösterdikleri yoğun ilgi için teşekkür ediyorum” dedi. Sürüş Uzmanı Metehan Yılmaz, yaklaşık 1.5 saat süren video ve slayt gösterileriyle de desteklediği dikkat çekici bir sunum yaptı.

Metehan Yılmaz, “Tehlike Algısı”, “Kör Noktalar ve Yanılsamalar” “Darbe Kuvveti”, “Atalet ve Sürtünme Kuvveti”, “Durma Mesafesi, “Sürüş Pozisyonu” ve “Günlük Kontroller” gibi başlıklar altında, motosikletçilere hayatta kalmak ve kazalara neden olmamak için gerekli önemli bilgiler aktardı. Metehan Yılmaz, motosiklet tutkunlarına özellikle kasksız ve alkollü sürüş yapmamaları uyarısında bulundu. İnteraktif sunumda katılımcılarla refleks testleri yapan Sürüş Uzmanı Metehan Yılmaz, sunum esnasında dinleyicilerle sık sık diyalog kurarak sorularını da yanıtladı.

Sunumun ardından Denizli Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürü Mithat Tüzüner, Metehan Yılmaz’a etkinliğin anısına plaket verdi. Organizasyon çektirilen hatıra fotoğraflarıyla tamamlandı. Etkinlikte ayrıca katılımcılara çeşitli hediyeler de verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.