Denizli'nin yüksek kesimlerine kar yağdı!

DENİZLİ 06.12.2018 - 10:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'nin yüksek kesimlerine kar yağdı!

Denizli'de bugün hava sıcaklığı 4 ila 6 derece arası değişirken hava yağmurlu rüzgar Kuzeybatından 13 km/sa hızda esiyor. Denizli'nin yüksek kesimlerine kar yağarken bir çok ilçesinde de bugün kar yağışı bekleniyor.   Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin web sitesinden canlı kamera görüntülerinden 1500 rakımlı Teleferik ve Bağbaşı Yaylasına kar yağışı başladı.   Denizli'nin yüksek kesimlerinde etkisini göstermeye başlayan soğuk hava nedeniyle bugün Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'na kar yağdı. 1500 rakımlı Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası karın yağmasıyla kartpostallık görüntüler ortaya cıktı. Bu bölgelerde yağan kar nedeniyle bu anı yaşamak isteyen ziyaretçilerini bekliyor.    Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'ndaki karlı görüntüleri izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.   http://www.denizli.bel.tr/Default.aspx?k=kameralar      

Denizli'de bugün hava sıcaklığı 4 ila 6 derece arası değişirken hava yağmurlu rüzgar Kuzeybatından 13 km/sa hızda esiyor. Denizli'nin yüksek kesimlerine kar yağarken bir çok ilçesinde de bugün kar yağışı bekleniyor.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin web sitesinden canlı kamera görüntülerinden 1500 rakımlı Teleferik ve Bağbaşı Yaylasına kar yağışı başladı.

 

Denizli'nin yüksek kesimlerinde etkisini göstermeye başlayan soğuk hava nedeniyle bugün Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'na kar yağdı. 1500 rakımlı Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası karın yağmasıyla kartpostallık görüntüler ortaya cıktı. Bu bölgelerde yağan kar nedeniyle bu anı yaşamak isteyen ziyaretçilerini bekliyor.

 

 Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'ndaki karlı görüntüleri izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

 

http://www.denizli.bel.tr/Default.aspx?k=kameralar

 



 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.