Denizli Organize Sanayi Bölgesinde yangın çıktı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.08.2019 - 23:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Organize Sanayi Bölgesinde yangın çıktı

Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde katı atık geri dönüşüm fabrikasında henüz nedeni bilinmeyen bir yangın çıktı. Alevlerin geceyi aydınlattığı yangın yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.   Denizli-Ankara yolu üzerine bulunan Organize Sanayi Bölgesi'nde bir katı atık geri dönüşüm fabrikasında henüz nedeni bilinmeyen bir yangın çıktı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Alevlerin geceyi aydınlattığı yangında zaman zaman patlamaların olduğu belirtildi. İtfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmaları sürerken sağlık ekipleri de tedbir amaçlı olay yerinde hazır bulunuyor.    Öte yandan aynı fabrikada geçtiğimiz yıllarda iki kez daha yangın çıkmıştı.     YANGIN DRONE İLE HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ  

Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde katı atık geri dönüşüm fabrikasında henüz nedeni bilinmeyen bir yangın çıktı. Alevlerin geceyi aydınlattığı yangın yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

 

Denizli-Ankara yolu üzerine bulunan Organize Sanayi Bölgesi'nde bir katı atık geri dönüşüm fabrikasında henüz nedeni bilinmeyen bir yangın çıktı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Alevlerin geceyi aydınlattığı yangında zaman zaman patlamaların olduğu belirtildi. İtfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmaları sürerken sağlık ekipleri de tedbir amaçlı olay yerinde hazır bulunuyor. 

 

Öte yandan aynı fabrikada geçtiğimiz yıllarda iki kez daha yangın çıkmıştı.

 

 

YANGIN DRONE İLE HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

 

Habere ifade bırak !
KONUK KALEM- DTO YÖNETİM KURULU BAŞKANI UĞUR ERDOĞAN
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.