Denizli OSB’nin Sponsor Olduğu Mehmet Avcıl Türkiye Şampiyonu Oldu

SPOR 28.01.2020 - 19:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli OSB’nin Sponsor Olduğu Mehmet Avcıl Türkiye Şampiyonu Oldu

Denizli OSB’ye ziyaret gerçekleştiren Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ve Naim Süleymanoğlu Büyükler Ferdi Türkiye Halter Şampiyonu Mehmet Avcıl’ı Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu ve Bölge Müdürü Ahmet Taş karşıladı.   Naim Süleymanoğlu Büyükler Ferdi Türkiye Halter Şampiyonası 23-26 Ocak tarihlerinde Manavgat’ta yapıldı. 96 kg’da podyuma çıkan Denizlili sporcu Mehmet Avcıl, koparmada 136kg, silkmede 180 kg, toplamda 316 kg kaldırarak üç ayrı kategoride Gençler Türkiye Rekoru kırdı.     2000 doğumlu genç sporcu, katıldığı şampiyonalarda yıldız ve genç kategorilerinde üst üste 11. kez Türkiye Şampiyonu olmayı başardı.     Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu, "Bu çocuklar ülkemizin kıymetli çocukları, geleceğimiz. Biz geleceğimize sahip çıkıyoruz. Başarılı sporcumuzun her zaman yanındayız. Başarılarının devamını diliyorum.”dedi.   Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş ise, ”Ülkemizde nice Naimler yetişecek. Mehmet AVCIL’da bu yeteneğe sahip bir sporcu. Ülkemizi, Bayrağımızı en iyi şekilde yurt dışında da temsil etmesini temenni ediyorum.Önümüzdeki süreçte daha büyük başarılara imza atılması için sporcumuza sponsorluk desteğimiz devam edecektir” diye konuştu.   Sporcunun 14-21 Mart tarihlerinde Romanya Bükreş’te gerçekleşecek Dünya Gençler Halter Şampiyonası aday kadrosuna davet edilmesi bekleniyor.        

Denizli OSB’ye ziyaret gerçekleştiren Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ve Naim Süleymanoğlu Büyükler Ferdi Türkiye Halter Şampiyonu Mehmet Avcıl’ı Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu ve Bölge Müdürü Ahmet Taş karşıladı.

 

Naim Süleymanoğlu Büyükler Ferdi Türkiye Halter Şampiyonası 23-26 Ocak tarihlerinde Manavgat’ta yapıldı. 96 kg’da podyuma çıkan Denizlili sporcu Mehmet Avcıl, koparmada 136kg, silkmede 180 kg, toplamda 316 kg kaldırarak üç ayrı kategoride Gençler Türkiye Rekoru kırdı.

 

 

2000 doğumlu genç sporcu, katıldığı şampiyonalarda yıldız ve genç kategorilerinde üst üste 11. kez Türkiye Şampiyonu olmayı başardı.

 

 

Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu, "Bu çocuklar ülkemizin kıymetli çocukları, geleceğimiz. Biz geleceğimize sahip çıkıyoruz. Başarılı sporcumuzun her zaman yanındayız. Başarılarının devamını diliyorum.”dedi.

 

Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş ise, ”Ülkemizde nice Naimler yetişecek. Mehmet AVCIL’da bu yeteneğe sahip bir sporcu. Ülkemizi, Bayrağımızı en iyi şekilde yurt dışında da temsil etmesini temenni ediyorum.Önümüzdeki süreçte daha büyük başarılara imza atılması için sporcumuza sponsorluk desteğimiz devam edecektir” diye konuştu.

 

Sporcunun 14-21 Mart tarihlerinde Romanya Bükreş’te gerçekleşecek Dünya Gençler Halter Şampiyonası aday kadrosuna davet edilmesi bekleniyor.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.