Denizli Otagarı'nda bıçaklama olayının detayları!

ASAYİŞ 18.06.2018 - 13:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Otagarı'nda bıçaklama olayının detayları!

Denizli’de dün Otobüs Terminalinde telefon isteme meselesi yüzünden yaşanan bıçaklama olayının detayları ortaya çıktı.   Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde dün meydana gelen olayda, Denizli’nin önde gelen otobüs işletmesinde çalışan Harun A. isimli muavinin telefon isteme olayı sonrası arkadaşı olduğu belirtilen Ö. T. S. ile aralarında çıkan tartışmada bıçaklandı.   Yaşanan olayda bıçaklanan muavin Harun A. sağlık ekipleri tarafından Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralının durumunun iyi olduğu ve tedavisi bittikten sonra taburcu edildiği belirtildi.   Meydana gelen bıçaklama olayından sonra saldırgan Ö.T.S. kelepçelenerek gözaltına alındı. İfadesi alınmak üzere karakola götürülen Ö.T.S. arkadaş olduklarını, telefonunu istediğinde vermediği için aralarında tartışma çıktığını ve bıçakladığını ifadesinde iddia etti. Yapılan soruşturma sonrası şahıs serbest bırakıldı.  

Denizli’de dün Otobüs Terminalinde telefon isteme meselesi yüzünden yaşanan bıçaklama olayının detayları ortaya çıktı.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde dün meydana gelen olayda, Denizli’nin önde gelen otobüs işletmesinde çalışan Harun A. isimli muavinin telefon isteme olayı sonrası arkadaşı olduğu belirtilen Ö. T. S. ile aralarında çıkan tartışmada bıçaklandı.

 

Yaşanan olayda bıçaklanan muavin Harun A. sağlık ekipleri tarafından Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralının durumunun iyi olduğu ve tedavisi bittikten sonra taburcu edildiği belirtildi.

 

Meydana gelen bıçaklama olayından sonra saldırgan Ö.T.S. kelepçelenerek gözaltına alındı. İfadesi alınmak üzere karakola götürülen Ö.T.S. arkadaş olduklarını, telefonunu istediğinde vermediği için aralarında tartışma çıktığını ve bıçakladığını ifadesinde iddia etti. Yapılan soruşturma sonrası şahıs serbest bırakıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.