Denizli otogarında bomba paniği!

DENİZLİ 25.11.2016 - 10:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli otogarında bomba paniği!

Denizli otogarında bomba paniği! / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs Terminali’nde bu sabah, bırakılan sahipsiz valiz nedeniyle bomba paniği yaşandı.   Edinilen bilgiye göre, Terminalde bırakılan valizin sahibi bulunmayınca, çevredekiler hemen ekiplere haber verdi. Olay yerine gelen polisler çevrede güvenlik önlemi aldıktan sonra bomba uzman ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen bomba imha ekipleri gerekli incelemelerin ardından, sahipsiz valizi fünye ile patlattı. İmha edilen valizde bomba olmadığı belirlenirken, içinden giyim eşyası çıktığı belirtildi.   Valizin içinde bomba olmaması çevredekilere rahat bir nefes aldırttı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Denizli otogarında bomba paniği! / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs Terminali’nde bu sabah, bırakılan sahipsiz valiz nedeniyle bomba paniği yaşandı.

 

Edinilen bilgiye göre, Terminalde bırakılan valizin sahibi bulunmayınca, çevredekiler hemen ekiplere haber verdi. Olay yerine gelen polisler çevrede güvenlik önlemi aldıktan sonra bomba uzman ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen bomba imha ekipleri gerekli incelemelerin ardından, sahipsiz valizi fünye ile patlattı. İmha edilen valizde bomba olmadığı belirlenirken, içinden giyim eşyası çıktığı belirtildi.

 

Valizin içinde bomba olmaması çevredekilere rahat bir nefes aldırttı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.