Denizli otoyol projesi için ihale tarihi verildi

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.02.2019 - 18:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli otoyol projesi için ihale tarihi verildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde ikinci mitingini Aydın’da gerçekleştirdi. Denizli ve Aydın'ı ilgilendiren haberi de vermiş oldu.     Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde ikinci mitingini Aydın’da gerçekleştirdi. Cumhur İttifakı Aydın Belediye Başkan Adaylarının da yer aldığı mitingde, Atatürk Kent Meydanı’nı dolduran binlerce kişiye hitap eden Erdoğan, Aydınlılardan destek isterken yapılacak olanları anlatırken Denizli Aydın Otoyolu'ndan Bahsederek kesin ihale tarihini vermiş oldu.   “CUMHURİYET TARİHİNDE YAPILMAMIŞ YATIRIMLARI YAPTIK”  Erdoğan, “Asıl olarak Cumhur İttifakı’nın büyükşehir ve ilçelerde başarılı olmasıdır. Bunun için her iki partiye gönül veren kardeşlerimizin gece gündüz çalışması gerekiyor. 16 yılda Aydın'da 23.5 katrilyon yatırım yaptık. Cumhuriyet tarihinde böyle bir yatırım yok. Aydın’da bin 523 konut yapıp, sahiplerine teslim ettik. İhtiyaç sahiplerine 2,2 katrilyon sosyal yardımda bulunduk. İzmir ile Antalya’yı birbirine bağlayacak olan 154 kilometrelik Aydın-Denizli otoyolu ihalesini 26 Mart'ta yeniden yapacağız.     Daha önceki haberlerimizde ise....   Karayolları Genel Müdürlüğü'nde yapılan ihalede, Komisyon Başkanı ve Karayolları Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Tutaş, Aydın-Denizli Otoyolu Projesi'nin YİD modeliyle gerçekleştirileceğini söylemişlerdi. İhalesi yapılacak kesimin İzmir'den Antalya'ya (Alanya) kadar kesintisiz ulaşım sağlayacak otoyolun 154 kilometrelik ikinci etabını kapsadığını belirten Tutaş, Aydın-Denizli Otoyolu ile sonraki etaplarda ihalesi yapılacak Denizli-Burdur ve Burdur-Antalya otoyollarının tamamlanmasıyla İzmir-Antalya hattındaki 580 kilometrelik devlet yolunda 6-7 saat süren seyahatin, 440 kilometrelik otoyolla 3-3,5 saate ineceğini ve bu sayede iki turizm kentinin birbirine bağlanacağını bildirdi.  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde ikinci mitingini Aydın’da gerçekleştirdi. Denizli ve Aydın'ı ilgilendiren haberi de vermiş oldu.

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde ikinci mitingini Aydın’da gerçekleştirdi. Cumhur İttifakı Aydın Belediye Başkan Adaylarının da yer aldığı mitingde, Atatürk Kent Meydanı’nı dolduran binlerce kişiye hitap eden Erdoğan, Aydınlılardan destek isterken yapılacak olanları anlatırken Denizli Aydın Otoyolu'ndan Bahsederek kesin ihale tarihini vermiş oldu.

 

“CUMHURİYET TARİHİNDE YAPILMAMIŞ YATIRIMLARI YAPTIK” 


Erdoğan, “Asıl olarak Cumhur İttifakı’nın büyükşehir ve ilçelerde başarılı olmasıdır. Bunun için her iki partiye gönül veren kardeşlerimizin gece gündüz çalışması gerekiyor. 16 yılda Aydın'da 23.5 katrilyon yatırım yaptık. Cumhuriyet tarihinde böyle bir yatırım yok. Aydın’da bin 523 konut yapıp, sahiplerine teslim ettik. İhtiyaç sahiplerine 2,2 katrilyon sosyal yardımda bulunduk. İzmir ile Antalya’yı birbirine bağlayacak olan 154 kilometrelik Aydın-Denizli otoyolu ihalesini 26 Mart'ta yeniden yapacağız.

 

 

Daha önceki haberlerimizde ise....

 

Karayolları Genel Müdürlüğü'nde yapılan ihalede, Komisyon Başkanı ve Karayolları Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Tutaş, Aydın-Denizli Otoyolu Projesi'nin YİD modeliyle gerçekleştirileceğini söylemişlerdi.

İhalesi yapılacak kesimin İzmir'den Antalya'ya (Alanya) kadar kesintisiz ulaşım sağlayacak otoyolun 154 kilometrelik ikinci etabını kapsadığını belirten Tutaş, Aydın-Denizli Otoyolu ile sonraki etaplarda ihalesi yapılacak Denizli-Burdur ve Burdur-Antalya otoyollarının tamamlanmasıyla İzmir-Antalya hattındaki 580 kilometrelik devlet yolunda 6-7 saat süren seyahatin, 440 kilometrelik otoyolla 3-3,5 saate ineceğini ve bu sayede iki turizm kentinin birbirine bağlanacağını bildirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.