Denizli Pamukkale Adayı Divarcı 'Başka Samet Utku'lar Ölmesin'

DENİZLİ 28.02.2019 - 16:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Pamukkale Adayı Divarcı 'Başka Samet Utku'lar Ölmesin'

Denizli Pamukkale İlçesi’nde servisten inip yolun karşısına geçmek isterken bir aracın çarpması ile ağır yaralanan İlkokul öğrencisi Samet Utku Barak 5 gün süren yaşam savaşını geçtiğimiz gün kaybetti. Barak’ın cenaze töreni bugün büyük bir katılımla son yolculuğuna uğurlandı.     Denizli Pamukkale İlçesi’nde servisten inip yolun karşısına geçmek isterken bir aracın çarpması ile ağır yaralanan İlkokul öğrencisi Samet Utku Barak 5 gün süren yaşam savaşını geçtiğimiz gün kaybetti. Barak’ın cenaze töreni büyük bir katılımla gerçekleşti. Gözyaşlarının sel olduğu törene Millet İttifakı Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı da katıldı.       Minik Utku’yu kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade eden Divarcı; “Henüz 10 yaşında bir evladımızı toprağa vermenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Öncelikle minik Utku’nun Ailesine, sevenlerine ve bütün Denizli’ye başsağlığı diliyorum. Pamukkale ilçemiz servis bölgelerinin yoğun olarak kullanıldığı bölgelerimizden biri. Gerek işçi servisleri gerek okul servislerimiz gerekse yaya yollarımızda güvenli bir şekilde ulaşım gerçekleştirmeli. Başka Utkular kaybedilmesin diye yollarımızı daha güvenli bir hale getirmek bizlerin görevi olacak. Gerekli noktalara kasisler ve denetimlerle çocuklarımızı korumak birincil vazifemiz olacaktır” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Denizli Pamukkale İlçesi’nde servisten inip yolun karşısına geçmek isterken bir aracın çarpması ile ağır yaralanan İlkokul öğrencisi Samet Utku Barak 5 gün süren yaşam savaşını geçtiğimiz gün kaybetti. Barak’ın cenaze töreni bugün büyük bir katılımla son yolculuğuna uğurlandı.

 

 

Denizli Pamukkale İlçesi’nde servisten inip yolun karşısına geçmek isterken bir aracın çarpması ile ağır yaralanan İlkokul öğrencisi Samet Utku Barak 5 gün süren yaşam savaşını geçtiğimiz gün kaybetti. Barak’ın cenaze töreni büyük bir katılımla gerçekleşti. Gözyaşlarının sel olduğu törene Millet İttifakı Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı da katıldı.

 

 

 

Minik Utku’yu kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade eden Divarcı; “Henüz 10 yaşında bir evladımızı toprağa vermenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Öncelikle minik Utku’nun Ailesine, sevenlerine ve bütün Denizli’ye başsağlığı diliyorum. Pamukkale ilçemiz servis bölgelerinin yoğun olarak kullanıldığı bölgelerimizden biri. Gerek işçi servisleri gerek okul servislerimiz gerekse yaya yollarımızda güvenli bir şekilde ulaşım gerçekleştirmeli. Başka Utkular kaybedilmesin diye yollarımızı daha güvenli bir hale getirmek bizlerin görevi olacak. Gerekli noktalara kasisler ve denetimlerle çocuklarımızı korumak birincil vazifemiz olacaktır” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.