Denizli Pamukkale Başkan Adayı Örki Esnafla Buluştu

SİYASET 29.01.2019 - 17:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Pamukkale Başkan Adayı Örki Esnafla Buluştu

Pamukkale Belediye Başkan Adayı Örki, Pamukkale Üniversitesi kampüs bölgesi esnaflarıyla buluştu.     Farklı sektörlerle bir araya gelerek istişarelerde bulunan AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, bu sabah Çamlaraltı Mahallesi’nde bulunan kampüs bölgesi cafe ve işletme sahipleri ile buluştu. Bölge esnaflarından olan Burak Karakaya’nın işletmesinde gerçekleşen etkinliğe Denizli Lokantacılar Odası Başkanı Osman Üçgül, TÜRES İl Başkanı Dursun Göçenoğlu ve bölge esnafları katıldı. Buluşmada Örki işletme sahiplerinin sorun ve taleplerini dinledi. Etkinlikte konuşan Başkan Adayı, ’’Her şeyden önce Pamukkaleli vatandaşlarımızın mutluluğu bizim için çok önemlidir. Bunu da birlikte başaracağız.’’ dedi.       ‘’İNSANLARININ DAHA MUTLU OLDUĞU BİR PAMUKKALE’Yİ OLUŞTURACAĞIZ.’’   Kampüs bölgesinde bulunan esnafların ayrı bir öneminin olduğunu dile getiren Örki, ’’Her esnafımız, işletme sahibimiz bizim için önemlidir. Fakat sizlerin bizim için farklı bir önemi daha var. Çünkü sizler Türkiye’nin ve Dünya’nın birçok yerinden gelen binlerce öğrenciye hizmet veriyorsunuz. Bu gençler bizim en kıymetli hazinemiz. Ve gençlerimiz eğitimlerinden arta kalan boş vakitlerinde sizin işletmelerinizde de sosyalleşiyorlar. Bu yüzden sizler Denizli’nin ve Pamukkale’nin tanıtımı için ve hazinemiz olarak gördüğümüz gençlerimizin dinlenebilmesi adına önemli kişilersiniz. Bize de belediye olarak karşılaştığınız sorunlarda sizin yolunuzu açmak, işlerinizi kolaylaştırmak düşüyor. Milletimizin teveccühü ile 1 Nisan’da göreve geldikten sonra sizlerle beraber daha güzel, insanlarının daha mutlu olduğu bir Pamukkale’yi oluşturacağız. Kampus bölgesindeki esnafımızın öğrencilere hizmet alanını çeşitlendirecek vizyon projeler geliştireceğiz. ’’ İfadelerini kullandı.

Pamukkale Belediye Başkan Adayı Örki, Pamukkale Üniversitesi kampüs bölgesi esnaflarıyla buluştu.

 

 

Farklı sektörlerle bir araya gelerek istişarelerde bulunan AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, bu sabah Çamlaraltı Mahallesi’nde bulunan kampüs bölgesi cafe ve işletme sahipleri ile buluştu. Bölge esnaflarından olan Burak Karakaya’nın işletmesinde gerçekleşen etkinliğe Denizli Lokantacılar Odası Başkanı Osman Üçgül, TÜRES İl Başkanı Dursun Göçenoğlu ve bölge esnafları katıldı. Buluşmada Örki işletme sahiplerinin sorun ve taleplerini dinledi. Etkinlikte konuşan Başkan Adayı, ’’Her şeyden önce Pamukkaleli vatandaşlarımızın mutluluğu bizim için çok önemlidir. Bunu da birlikte başaracağız.’’ dedi.

 

 

 

‘’İNSANLARININ DAHA MUTLU OLDUĞU BİR PAMUKKALE’Yİ OLUŞTURACAĞIZ.’’

 

Kampüs bölgesinde bulunan esnafların ayrı bir öneminin olduğunu dile getiren Örki, ’’Her esnafımız, işletme sahibimiz bizim için önemlidir. Fakat sizlerin bizim için farklı bir önemi daha var. Çünkü sizler Türkiye’nin ve Dünya’nın birçok yerinden gelen binlerce öğrenciye hizmet veriyorsunuz. Bu gençler bizim en kıymetli hazinemiz. Ve gençlerimiz eğitimlerinden arta kalan boş vakitlerinde sizin işletmelerinizde de sosyalleşiyorlar. Bu yüzden sizler Denizli’nin ve Pamukkale’nin tanıtımı için ve hazinemiz olarak gördüğümüz gençlerimizin dinlenebilmesi adına önemli kişilersiniz. Bize de belediye olarak karşılaştığınız sorunlarda sizin yolunuzu açmak, işlerinizi kolaylaştırmak düşüyor. Milletimizin teveccühü ile 1 Nisan’da göreve geldikten sonra sizlerle beraber daha güzel, insanlarının daha mutlu olduğu bir Pamukkale’yi oluşturacağız. Kampus bölgesindeki esnafımızın öğrencilere hizmet alanını çeşitlendirecek vizyon projeler geliştireceğiz. ’’ İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.