Denizli Pamukkale Başkan Adayı Örki'nin Acı Günü

DENİZLİ 25.01.2019 - 11:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Pamukkale Başkan Adayı Örki'nin Acı Günü

Denizli Pamukkale Belediye Başkan Adayı Örki'nin halası Fatma Alat hayatını kaybetti.      Denizli Pamukkale Belediye Başkan Adayı Örki'nin halası Fatma Alat hayatını kaybetti.  69 yaşındaki Fatma Alat, uzun süredir kan kanserine bağlı olarak tedavi görüyordu. Alat, dün gece yarısı saat 02.00 sularında Pamukkale Üniversitesi yoğun bakım ünitesinde gözlerini hayata yumdu.     SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI     AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki'nin halası Fatma Alat'ın cenaze namazı önceki gün öğle namazına müteakip Asri Mezarlık Camiinde kılındı. Bir diğer cenaze için taziyeye gelen Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilleri Kazım Arslan ve Teoman Sancar, CHP İl Başkanı Mahir Akbaba ve 23'ncü dönem Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemur,  Örki'ye baş sağlığı dileklerinde bulundu. Örki de taziye dileklerini ileterek teşekkür etti. Cenaze namazına Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Büyük Birlik Partisi Denizli İl Başkanı İlhami Çicek, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer ve sevenleri katıldı.       CENAZE KARAKOVA'YA DEFNEDİLDİ Cenaze namazının ardından Alat'ın cenazesi Karakova Mezarlığı'na defnedildi. Defin işlemlerinden sonra ise dualar okundu. Pamukkale Başkan Adayı Örki ve aile üyeleri cenazenin ardından taziyeleri kabul etti.  

Denizli Pamukkale Belediye Başkan Adayı Örki'nin halası Fatma Alat hayatını kaybetti. 

 

 

Denizli Pamukkale Belediye Başkan Adayı Örki'nin halası Fatma Alat hayatını kaybetti.  69 yaşındaki Fatma Alat, uzun süredir kan kanserine bağlı olarak tedavi görüyordu. Alat, dün gece yarısı saat 02.00 sularında Pamukkale Üniversitesi yoğun bakım ünitesinde gözlerini hayata yumdu.

 

 

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

 

 

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki'nin halası Fatma Alat'ın cenaze namazı önceki gün öğle namazına müteakip Asri Mezarlık Camiinde kılındı. Bir diğer cenaze için taziyeye gelen Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilleri Kazım Arslan ve Teoman Sancar, CHP İl Başkanı Mahir Akbaba ve 23'ncü dönem Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemur,  Örki'ye baş sağlığı dileklerinde bulundu. Örki de taziye dileklerini ileterek teşekkür etti. Cenaze namazına Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Büyük Birlik Partisi Denizli İl Başkanı İlhami Çicek, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer ve sevenleri katıldı.

 

 

 

CENAZE KARAKOVA'YA DEFNEDİLDİ

Cenaze namazının ardından Alat'ın cenazesi Karakova Mezarlığı'na defnedildi. Defin işlemlerinden sonra ise dualar okundu. Pamukkale Başkan Adayı Örki ve aile üyeleri cenazenin ardından taziyeleri kabul etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.