Denizli Pamukkale Başkan Gürlesin Müsiad Yönetimini Ağırladı

PAMUKKALE 10.01.2019 - 15:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Pamukkale Başkan Gürlesin Müsiad Yönetimini Ağırladı

Denizli Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şube Başkanı İsmail Biltekin ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Başkan Gürlesin, ziyaret nedeniyle MÜSİAD yönetimine teşekkür etti.   MÜSİAD Denizli Şube Başkanı İsmail Biltekin ve beraberindeki MÜSİAD yönetim kurulu üyeleri, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i ziyaret ederek, dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdiler. Dernek olarak gerçekleştirdikleri faaliyetlerden bahseden MÜSİAD Denizli Şube Başkanı İsmail Biltekin, göreve geldiği günden bu yana kurumlar arası işbirliğine önem vererek, önemli çalışmalara imza atan Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkür etti. Biltekin, Pamukkale ilçesi adına Başkan Gürlesin’in çok önemli projelere imza attığını da ifade ederek, Pamukkale Belediyesi’nin çalışmalarını yakından izlediklerini ve takdirle karşıladıklarını söyledi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de,  MÜSİAD Denizli Şube Başkanı İsmail Biltekin ve beraberindeki MÜSİAD yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirterek, “Göreve geldiğimiz günden bu yana her zaman ilçemizin gelişmesi noktasında kurumlar arası işbirliğine önem vererek çalışmalarımızı yürüttük. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği de şehrimizde ki önemli STK’lardan biri. Kendilerine ziyaretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum”dedi.

Denizli Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şube Başkanı İsmail Biltekin ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Başkan Gürlesin, ziyaret nedeniyle MÜSİAD yönetimine teşekkür etti.

 

MÜSİAD Denizli Şube Başkanı İsmail Biltekin ve beraberindeki MÜSİAD yönetim kurulu üyeleri, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i ziyaret ederek, dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdiler. Dernek olarak gerçekleştirdikleri faaliyetlerden bahseden MÜSİAD Denizli Şube Başkanı İsmail Biltekin, göreve geldiği günden bu yana kurumlar arası işbirliğine önem vererek, önemli çalışmalara imza atan Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkür etti. Biltekin, Pamukkale ilçesi adına Başkan Gürlesin’in çok önemli projelere imza attığını da ifade ederek, Pamukkale Belediyesi’nin çalışmalarını yakından izlediklerini ve takdirle karşıladıklarını söyledi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de,  MÜSİAD Denizli Şube Başkanı İsmail Biltekin ve beraberindeki MÜSİAD yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirterek, “Göreve geldiğimiz günden bu yana her zaman ilçemizin gelişmesi noktasında kurumlar arası işbirliğine önem vererek çalışmalarımızı yürüttük. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği de şehrimizde ki önemli STK’lardan biri. Kendilerine ziyaretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.