Denizli Pamukkale Belediyesi Başkanı Örki'ye iş dünyasından ziyaretler

PAMUKKALE 13.04.2019 - 12:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Pamukkale Belediyesi Başkanı Örki'ye iş dünyasından ziyaretler

Denizli Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, iş dünyasından önemli isimleri ağırladı. Denizli Sanayi Odası Yönetimi ile MÜSİAD Denizli Şube yönetimini ağırlayan Başkan Örki, “Pamukkale’yi bulunduğu noktadan daha iyi yerlere getirmek için çalışacağız” dedi.     Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, her kesimden temsilcilerle bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Örki’nin bu kez hayırlı olsun ziyaretine iş dünyasının önemli temsilcileri geldi. Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Müjdat Keçeci ve beraberindeki heyet Başkan Örki’yi ziyaret ederek başarı dileklerini iletti. Keçeci, Sanayi Odası’nda istişare yöntemiyle kararlar alarak çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, “Öncelikle Pamukkale Belediye Başkanlığı göreviniz hayırlı olsun. Sizin başarılı olacağınıza olan inancımız tam. Bizim kapımız her zaman sizlere açık. Yapacağınız çalışmalarda sizin yanınızdayız. Başarılar dileriz” dedi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ise Pamukkaleli vatandaşların verdiği emanetin bilincinde olduklarını belirterek, “Her zaman söylediğimiz gibi biz Pamukkale’yi ortak akılla yöneteceğiz. Amacımız ilçemizi bulunduğu yerden daha da iyi yerlere taşımak. Bunun için var gücümüzle çalışacağız” dedi.   İŞ ADAMLARINDAN DESTEK Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’yi ziyaret edenler arasında Müstakil İşadamları Derneği Denizli Şubesi yönetimi de yer aldı. MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Mehmet Akgün başkanlığındaki heyet Başkan Örki’yi makamında ziyaret ederek başarı dileklerini ilettiler. Başkan Akgün, Pamukkale Belediyesi’nin her zaman yanlarında olduklarını belirtirken, Başkan Örki ise “MÜSİAD’ın bu ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ederim. İş dünyasının gücünü yanımızda görmek sevindirici. Hedeflerimize ulaşmak konusunda bu destek çok önemli” diye konuştu. Ziyaretin ardından MÜSİAD üyeleri ve Başkan Örki günün anısına objektif karşısına geçtiler.  

Denizli Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, iş dünyasından önemli isimleri ağırladı. Denizli Sanayi Odası Yönetimi ile MÜSİAD Denizli Şube yönetimini ağırlayan Başkan Örki, “Pamukkale’yi bulunduğu noktadan daha iyi yerlere getirmek için çalışacağız” dedi.

 

 

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, her kesimden temsilcilerle bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Örki’nin bu kez hayırlı olsun ziyaretine iş dünyasının önemli temsilcileri geldi. Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Müjdat Keçeci ve beraberindeki heyet Başkan Örki’yi ziyaret ederek başarı dileklerini iletti. Keçeci, Sanayi Odası’nda istişare yöntemiyle kararlar alarak çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, “Öncelikle Pamukkale Belediye Başkanlığı göreviniz hayırlı olsun. Sizin başarılı olacağınıza olan inancımız tam. Bizim kapımız her zaman sizlere açık. Yapacağınız çalışmalarda sizin yanınızdayız. Başarılar dileriz” dedi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ise Pamukkaleli vatandaşların verdiği emanetin bilincinde olduklarını belirterek, “Her zaman söylediğimiz gibi biz Pamukkale’yi ortak akılla yöneteceğiz. Amacımız ilçemizi bulunduğu yerden daha da iyi yerlere taşımak. Bunun için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

 

İŞ ADAMLARINDAN DESTEK

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’yi ziyaret edenler arasında Müstakil İşadamları Derneği Denizli Şubesi yönetimi de yer aldı. MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Mehmet Akgün başkanlığındaki heyet Başkan Örki’yi makamında ziyaret ederek başarı dileklerini ilettiler. Başkan Akgün, Pamukkale Belediyesi’nin her zaman yanlarında olduklarını belirtirken, Başkan Örki ise “MÜSİAD’ın bu ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ederim. İş dünyasının gücünü yanımızda görmek sevindirici. Hedeflerimize ulaşmak konusunda bu destek çok önemli” diye konuştu. Ziyaretin ardından MÜSİAD üyeleri ve Başkan Örki günün anısına objektif karşısına geçtiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.