Denizli Pamukkale Belediyesi vatandaşları ankete davet ediyor

PAMUKKALE 29.07.2019 - 16:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Pamukkale Belediyesi vatandaşları ankete davet ediyor

Denizli Pamukkale Belediyesi, 5 yıllık stratejik planlama konusunda Pamukkale’de yaşayan vatandaşların görüş ve önerilerini alıyor. www.pamukkale.bel.tr adresindeki ankete katılacak olan vatandaşlar 5 yıllık sürede yapılmasını istedikleri hizmetleri belediye yönetimine iletebiliyor.   Denizli Pamukkale Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşlara yönelik çalışmalara devam ediyor. Belediyenin 5 yıllık stratejik planlamasını yapmaya devam edilirken, ilçe genelinde yaşamına devam eden vatandaşların da görüşleri alınıyor. Pamukkale Belediyesi’nin resmi web sitesi www.pamukkale.bel.tr adresinde “Sevgili Pamukkaleliler Söz Sizde” başlığı ile yer alan  http://www.pamukkale.bel.tr/vatandasanket/ bölümüne girerek, yapılmasını istedikleri projeleri belirtebilecekler. Pamukkale ilçe sınırları içinde yaşayan vatandaşlar oturdukları mahalleyi işaretleyerek yer alabilecekleri ankette, 5 yıllık stratejik planlamaya ışık verecek olan görüşlerini iletebilecek. Pamukkale Belediyesi’nin hizmet kalitesini de değerlendirebilecek olan vatandaşlara, ilçede yapılmasını istedikleri projelerin türleri ile “Sizce Pamukkale gelecekte nasıl bir ilçe olmalı?” sorusu da soruluyor. Vatandaşlar, Pamukkale Belediyesi ile ilgili görüş, talep ve önerilerini bu anket ile yöneticilere ulaştırma imkanı buluyor.     “HALKIMIZIN GÖRÜŞLERİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ” Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ilçenin mutlu insanların yaşadığı bir kent olması için yoğun çaba harcadıklarını ifade ederek, “Pamukkale Belediyesi’nin önümüzdeki 4 yılında uygulanacak olan stratejik planlama ile ilgili olarak halkımızın ne düşündüğü çok önemli. Vatandaşlarımız Pamukkale’yi 2024 yılında nasıl bir ilçe olarak görmek istiyor bunu katılabilecekleri anket ile öğrenmek istiyoruz. Biz her fırsatta halkımızı dinliyoruz ama onların fikirlerini bu anket ile de görmek istiyoruz. Belediyemizin resmi web sitesi olan www.pamukkale.bel.tr adresindeki ankete tüm Pamukkalelilerin katılmasını istiyoruz. Halkımızın görüşleri bizim hedeflerimizi belirlerken bizlere ışık verecektir. Şimdiden anketimize katılacak olan herkese teşekkür ederim” dedi.  

Denizli Pamukkale Belediyesi, 5 yıllık stratejik planlama konusunda Pamukkale’de yaşayan vatandaşların görüş ve önerilerini alıyor. www.pamukkale.bel.tr adresindeki ankete katılacak olan vatandaşlar 5 yıllık sürede yapılmasını istedikleri hizmetleri belediye yönetimine iletebiliyor.

 

Denizli Pamukkale Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşlara yönelik çalışmalara devam ediyor. Belediyenin 5 yıllık stratejik planlamasını yapmaya devam edilirken, ilçe genelinde yaşamına devam eden vatandaşların da görüşleri alınıyor. Pamukkale Belediyesi’nin resmi web sitesi www.pamukkale.bel.tr adresinde “Sevgili Pamukkaleliler Söz Sizde” başlığı ile yer alan  http://www.pamukkale.bel.tr/vatandasanket/ bölümüne girerek, yapılmasını istedikleri projeleri belirtebilecekler. Pamukkale ilçe sınırları içinde yaşayan vatandaşlar oturdukları mahalleyi işaretleyerek yer alabilecekleri ankette, 5 yıllık stratejik planlamaya ışık verecek olan görüşlerini iletebilecek. Pamukkale Belediyesi’nin hizmet kalitesini de değerlendirebilecek olan vatandaşlara, ilçede yapılmasını istedikleri projelerin türleri ile “Sizce Pamukkale gelecekte nasıl bir ilçe olmalı?” sorusu da soruluyor. Vatandaşlar, Pamukkale Belediyesi ile ilgili görüş, talep ve önerilerini bu anket ile yöneticilere ulaştırma imkanı buluyor.

 

 

“HALKIMIZIN GÖRÜŞLERİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ilçenin mutlu insanların yaşadığı bir kent olması için yoğun çaba harcadıklarını ifade ederek, “Pamukkale Belediyesi’nin önümüzdeki 4 yılında uygulanacak olan stratejik planlama ile ilgili olarak halkımızın ne düşündüğü çok önemli. Vatandaşlarımız Pamukkale’yi 2024 yılında nasıl bir ilçe olarak görmek istiyor bunu katılabilecekleri anket ile öğrenmek istiyoruz. Biz her fırsatta halkımızı dinliyoruz ama onların fikirlerini bu anket ile de görmek istiyoruz. Belediyemizin resmi web sitesi olan www.pamukkale.bel.tr adresindeki ankete tüm Pamukkalelilerin katılmasını istiyoruz. Halkımızın görüşleri bizim hedeflerimizi belirlerken bizlere ışık verecektir. Şimdiden anketimize katılacak olan herkese teşekkür ederim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.