Denizli Pamukkale İlçesi Fevzi Çakmak Bulvarında Kaza

ASAYİŞ 04.03.2017 - 21:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Pamukkale İlçesi Fevzi Çakmak Bulvarında Kaza

Denizli Pamukkale ilçesi Fevzi Çakmak Bulvarı Kayhan tüp geçidi tüneli istikametine giden otomobil sürücüsü reflüje çarparak kaza yaptı.Meydana gelen kazada 1 kişi ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

FOTO:DENİZLİ TRAFİK GRUBU Edinilen bilgiye göre Pamukkale ilçesi Fevzi Çakmak Bulvarı istikametinde giden 07 VBV 44 plakalı araç aşırı hız nedeniyle kontrolünü kaybederek yolun solundaki Kayhan tüp geçidinin reflüjüne çarparak kaza yaptı.   Olayı gören çevredeki vatandaşlar ise olayı hemen itfaiye ekiplerine ve sağlık ekiplerine haber vererek acil müdahalede bulundular.       Trafik ekiplerine de haber veren vatandaşlar, trafiğin yoğun olması sebebiyle trafiğin akışını ve olayın durumunu inceleme altına alan trafik ekipleri titiz çalışmalar sürdürüyor.Edinilen bilgiye göre araçta 1 kişinin olduğu ve ağır yaralı olduğu belirtiliyor. Sağlık ekipleri acil müdahale ardından kaza yapan 07 VBV 44 plakalı araçta ki ağır yaralı olarak Pamukkale Üniversitesi hastanesine kaldırıldı. Olay yerinde ki kazalı aracı ise trafik ekipleri çekici ile kaldırarak, trafik akışı tekrar geri sağlandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.      
Denizli Pamukkale ilçesi Fevzi Çakmak Bulvarı Kayhan tüp geçidi tüneli istikametine giden otomobil sürücüsü reflüje çarparak kaza yaptı.Meydana gelen kazada 1 kişi ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

FOTO:DENİZLİ TRAFİK GRUBU

Edinilen bilgiye göre Pamukkale ilçesi Fevzi Çakmak Bulvarı istikametinde giden 07 VBV 44 plakalı araç aşırı hız nedeniyle kontrolünü kaybederek yolun solundaki Kayhan tüp geçidinin reflüjüne çarparak kaza yaptı.

 

Olayı gören çevredeki vatandaşlar ise olayı hemen itfaiye ekiplerine ve sağlık ekiplerine haber vererek acil müdahalede bulundular.

 

 

 

Trafik ekiplerine de haber veren vatandaşlar, trafiğin yoğun olması sebebiyle trafiğin akışını ve olayın durumunu inceleme altına alan trafik ekipleri titiz çalışmalar sürdürüyor.Edinilen bilgiye göre araçta 1 kişinin olduğu ve ağır yaralı olduğu belirtiliyor. Sağlık ekipleri acil müdahale ardından kaza yapan 07 VBV 44 plakalı araçta ki ağır yaralı olarak Pamukkale Üniversitesi hastanesine kaldırıldı.

Olay yerinde ki kazalı aracı ise trafik ekipleri çekici ile kaldırarak, trafik akışı tekrar geri sağlandı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.