Denizli Pamukkale İlçesi'ni İyi Parti CHP'ye bırakıyor

SİYASET 07.02.2019 - 16:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Pamukkale İlçesi'ni İyi Parti CHP'ye bırakıyor

Denizli İyi Parti Milletvekili Yasin Öztürk yaptığı açıklamada; "Denizli Pamukkale ilçesi'nde yapmış olduğumuz işbirliğini daha da güçlendirebilmek adına Cumhuriyet Halk Partisi adayını destekleyeceğiz."dedi.     Denizli’nin en kalabalık ilçelerinden olan Pamukkale ilçesinde CHP ile İYİ Parti arasında beklenen Pamukkale sorunu çözüme kavuştu. Denizli Pamukkale İlçesi'nde 31 Mart yerel seçimine CHP'den Aday olan Ahmet Divarcı ile gidileceğine karar verildi.   Denizli İyi Parti Milletvekili Yasin Öztürk konuşmasında; "Türkiye genelinde, Denizli bütününde değişimi gerçekleştirebilmek için CHP ile yapmış olduğumuz işbirliğini daha da güçlendirebilmek adına İyi Parti olarak Denizli Pamukkale ilçemizde Cumhuriyet Halk Partisi adayını destekleme kararı verdik. İşbirliği çerçevesinde iki parti tabanı arasında kaynaşmanın, kenetlenmenin tam olarak sağlanabilmesi adına her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. " İyi Parti Milletvekili Yasin Öztürk Konuşmalarının devamında ise şu sözlerle vurguladı; "Atalarımızın dediği gibi; 'Bir elin nesi var,İki elin sesi var.' Diyerek birlikte yerel iktidara yürümeye karar verdik. Sözlerinin devamında ise konuşmalarında vurgulama yaptı. Milletvekiili Öztürk;  Denizli’de ses getirmek, kötü gidişata dur demek için, ortak aklı iktidara taşımak için az kaldı. Karar yüce milletimizindir. “Ben yaptım oldu” zihniyetinden kurtulmak istiyorsan az kaldı karar milletindir. Hep birlikte hareket edersek aşılmayacak dağ, yıkılmayacak sulta yoktur. Karar sizin, Söz milletindir." şeklinde konuştu.

Denizli İyi Parti Milletvekili Yasin Öztürk yaptığı açıklamada; "Denizli Pamukkale ilçesi'nde yapmış olduğumuz işbirliğini daha da güçlendirebilmek adına Cumhuriyet Halk Partisi adayını destekleyeceğiz."dedi.

 

 

Denizli’nin en kalabalık ilçelerinden olan Pamukkale ilçesinde CHP ile İYİ Parti arasında beklenen Pamukkale sorunu çözüme kavuştu. Denizli Pamukkale İlçesi'nde 31 Mart yerel seçimine CHP'den Aday olan Ahmet Divarcı ile gidileceğine karar verildi.

 

Denizli İyi Parti Milletvekili Yasin Öztürk konuşmasında; "Türkiye genelinde, Denizli bütününde değişimi gerçekleştirebilmek için CHP ile yapmış olduğumuz işbirliğini daha da güçlendirebilmek adına İyi Parti olarak Denizli Pamukkale ilçemizde Cumhuriyet Halk Partisi adayını destekleme kararı verdik.

İşbirliği çerçevesinde iki parti tabanı arasında kaynaşmanın, kenetlenmenin tam olarak sağlanabilmesi adına her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. "

İyi Parti Milletvekili Yasin Öztürk Konuşmalarının devamında ise şu sözlerle vurguladı;

"Atalarımızın dediği gibi; 'Bir elin nesi var,İki elin sesi var.' Diyerek birlikte yerel iktidara yürümeye karar verdik. Sözlerinin devamında ise konuşmalarında vurgulama yaptı. Milletvekiili Öztürk;  Denizli’de ses getirmek, kötü gidişata dur demek için, ortak aklı iktidara taşımak için az kaldı. Karar yüce milletimizindir. “Ben yaptım oldu” zihniyetinden kurtulmak istiyorsan az kaldı karar milletindir. Hep birlikte hareket edersek aşılmayacak dağ, yıkılmayacak sulta yoktur. Karar sizin, Söz milletindir." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.