Denizli Pamukkale Üniversitesi Tanıtım Günleri Başlıyor

DENİZLİ 19.04.2019 - 16:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Pamukkale Üniversitesi Tanıtım Günleri Başlıyor

Denizli’den yaklaşık 40 liseden gelecek üniversite adaylarına yönelik geniş çaplı tanıtım yapmayı amaçlayan Pamukkale Üniversitesi, 22-26 Nisan 2019 tarihlerinde düzenleyeceği “PAÜ Tanıtım Günleri” temalı programı ile ağırlayacak.   Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek PAÜ Tanıtım Günleri programı çerçevesinde, üniversite tercih döneminde olan aday öğrencilere üniversite yaşamı ve meslek seçimi hakkında detaylı bilgi vermeyi amaçlanıyor. Dört gün sürecek PAÜ Tanıtım Günleri kapsamında üniversite adayları, öğrenci topluluklarından sosyal tesislere, kütüphaneden burslara kadar birçok alanda PAÜ’nün sunduğu tüm akademik, kültürel ve sosyal olanakları, yerinde inceleyebilme imkânı bulacak. Ayrıca, Fakülte ve bölümlerin kuracakları tanıtım stantlarında, akademisyenlerle birebir iletişim kurma fırsatı da yakalayacaklar. Denizli’den yaklaşık 40 okulun ağırlanacağı tanıtım etkinliği görevli rehberler eşliğinde panaromik yerleşke turu ile başlayacak. Yerleşke turunun ardından program, PAÜ tanıtım filmi gösterimi ve ardından tanıtım sunumları ile devam edecek. Sunumların ardından fakülte stant ziyaretleri ve öğrencilerin birim ziyaretler ile sona erecek. Pamukkale Üniversitesi’nin Kınıklı Yerleşkesinde 22 Nisan’da başlayacak PAÜ Tanıtım Günleri 26 Nisan Cuma günü sona erecek.   

Denizli’den yaklaşık 40 liseden gelecek üniversite adaylarına yönelik geniş çaplı tanıtım yapmayı amaçlayan Pamukkale Üniversitesi, 22-26 Nisan 2019 tarihlerinde düzenleyeceği “PAÜ Tanıtım Günleri” temalı programı ile ağırlayacak.

 

Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek PAÜ Tanıtım Günleri programı çerçevesinde, üniversite tercih döneminde olan aday öğrencilere üniversite yaşamı ve meslek seçimi hakkında detaylı bilgi vermeyi amaçlanıyor.

Dört gün sürecek PAÜ Tanıtım Günleri kapsamında üniversite adayları, öğrenci topluluklarından sosyal tesislere, kütüphaneden burslara kadar birçok alanda PAÜ’nün sunduğu tüm akademik, kültürel ve sosyal olanakları, yerinde inceleyebilme imkânı bulacak. Ayrıca, Fakülte ve bölümlerin kuracakları tanıtım stantlarında, akademisyenlerle birebir iletişim kurma fırsatı da yakalayacaklar.

Denizli’den yaklaşık 40 okulun ağırlanacağı tanıtım etkinliği görevli rehberler eşliğinde panaromik yerleşke turu ile başlayacak. Yerleşke turunun ardından program, PAÜ tanıtım filmi gösterimi ve ardından tanıtım sunumları ile devam edecek. Sunumların ardından fakülte stant ziyaretleri ve öğrencilerin birim ziyaretler ile sona erecek.

Pamukkale Üniversitesi’nin Kınıklı Yerleşkesinde 22 Nisan’da başlayacak PAÜ Tanıtım Günleri 26 Nisan Cuma günü sona erecek. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.